Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfasfsadfsaf

Kupujecie leki w aptece dbam o zdrowie przez internet??

Polecane posty

Gość adfasfsadfsaf

Jeśli tak to podzielcie się tym jak to wygląda?? Zamawiam idę do wyznaczonej apteki i odbieram leki?? Czy jak- opłaca się tak kupować leki?? Długo się czeka na zamówienie?? Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Gość 344444444444
48h wybierasz apteke, przesylka frii i jedt tanio i duzo kosmetykow ktorych nie ma w drogerii

Gość adfasfsadfsaf
344444444444 Aha- dzięki za odpowiedź ;)

Gość ushsijsi
Zależy co, ja ostatnio czekałam około 12h. Odbywa się to dokładnie tak jak opisałaś.

Gość hotcore
sporo taniej niz na miejscu i mozesz wybierac pół wieczora co chcesz kupic :P

Gość kiki kiki
tak,ja zawsze tak kupuje i nie mogę narzekać

Gość 344444444444
jedynemiejsce gdzie mozna odstac zmywacz do paznokci barbra pro:D uwielbiam go i jest tylko tam:) wogole z ziaji duzo kosmetykow , ogolnie polskie firmy noi tabsy anty maja w dobrych cenach a ja biore naraye i u nich jest :) bo w innych aptekach raczej nie:)

Gość adfasfsadfsaf
344444444444 jedynemiejsce gdzie mozna odstac zmywacz do paznokci barbra pro uwielbiam go i jest tylko tam wogole z ziaji duzo kosmetykow , ogolnie polskie firmy noi tabsy anty maja w dobrych cenach a ja biore naraye i u nich jest bo w innych aptekach raczej nie No ja akurat tych artykułów nie szukam bo nie jestem kobietą ;) Ale widzę że jest taniej i jest to co mi potrzebne, więc muszę skorzystać z tej formy kupowania leków.

Gość raben
Nie - ja kupuję w tamach http://www.i-apteka.pl/ Mają znacznie niższe ceny niż w tradycyjnych aptekach, a przy okazji jeszcze szybkie wysyłki. Szukaliśmy po necie niższych cen i takich nigdzie nie zauważyłem.

Gość gość
nigdy nie kupowałam leków przez Internet. Leki nie powinno się kupować hurtowo, bez badan, zaleceń i konsultacji z lekarzem. Jak jestem chora to idę z receptą do apteki http://aptekaswbarbary.pl/ w Knurowie. Tam kupuję wskazane leki i w dobrej cenie.

Gość gość
a co cię obchodzi gdzie ktoś kupuje leki? :D

Gość MarzenaS25
Ja robię w tej aptekaprima24.pl, już kilka razy zamawiałam i wszystko było ok. Raz zmieniłam i zamówiłam z innej to szybko pożałowałam, bo paczka była tak beznadziejnie zrobiona, że połowa zamówienia była zniszczona.