Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechrapaczka

chrapanie u facetow

Polecane posty

Gość niechrapaczka

nienawidze tego! a moj facet zabrania mi budzic go w nocy. a przeciez mi to przeszkadza. kiedys nawet sie poplakalam ze zlosci a i to nic nie daje, bo nawet jak sie obudzi, to za minute chrapie. jestem niewyspana, budze sie zla...

Gość adfasfsadfsaf
Więc może każ mu coś zrobić z tym chrapaniem :P

Gość podłogówka
wyprowadź się :D

Gość niechrapaczka
on uwaza, ze jestem egoistka, bo nie pozwalam mu spac. Obraża sie na mnie jak go budze. Nie interesuje go, ze ja tez nie moge spac.

Gość adfasfsadfsaf
niechrapaczka on uwaza, ze jestem egoistka, bo nie pozwalam mu spac. Obraża sie na mnie jak go budze. Nie interesuje go, ze ja tez nie moge spac. To porozmawiaj z nim żeby coś z tym zrobił, chrapanie może być spowodowane np. krzywą przegrodą nosową, więc da się to chrapanie wyleczyć. Poszukaj sobie w internecie jakiegoś specjalisty od chrapania i wyślij tam faceta.

Gość niechrapaczka
owszem ma krzywa przegrode nosowa. byl na operacji, z lewostronnej zrobili mu prawostronną. Na kolejna na pewno nie da sie namowic.

Gość adfasfsadfsaf
niechrapaczka owszem ma krzywa przegrode nosowa. byl na operacji, z lewostronnej zrobili mu prawostronną. Na kolejna na pewno nie da sie namowic. No to śpij w innym pokoju :P Skoro nie da się namówić ;)

Gość fgh
ja mojemu zatykam nosek i sie wtedy budzi ale wcale sie nie denerwuje tylko smieje bo wie o co chodzi... porozmawiaj z nim i wytlumacz mu o co chodzi moze Cie zrozumie

Gość gbthyjyj
śpijcie osobno ja tam bym nie znosła chrapania i szczerze - naprawdę wolałabym spoać osobno