Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stomatoloszka z powołania

NIE DLA MIESZKANIA WSPÓLNEGO PRZED ŚLUBEM

Polecane posty

Ja też mieszkałam z moim mężem przed ślubem i nic się nie zmieniło, poza obrączką i nowym nazwiskiem,tak jak już to ktoś przedemną napisał.

Gość sdasdasd
stomatoloszka?????? chyba stomatolozka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z z kropka, do szkoly wracaj zamiast na kafe siedxiec

Gość try6575
A jak ktoś nie ma ochoty wychodzić za mąż tylko całe życie spędzić w związku partnerskim ? Różni są ludzie i ich potrzeby. Żona to dopiero może być praczką, kucharką i sprzątaczką - wiadomo że zaklepana więc nie trzeba się o nią starać, a taka partnerka - coś nie pasi, Pan fika, walizki za drzwi, ot co !

Gość Autorko tematu
NIE MOZESZ BYC TYM ,ZA KOGO SIE PODAJESZ,BO GDYBYS BYLA I GDYBYS SKONCZYLA STUDIA,TO CHYBA WIEDZIALABYS,ZE NIE ISTNIEJE KTOS TAKI JAK stomatoloszka ,BO ISTNIEJE TYLKO ZENSKA FORMA STOMATOLOGA CZYLI stomatolożka... A ludzie sie daja na to nabrac...no ale ich sprawa,oni tez pewnie nie skonczyli studiow,tak jak ty i podnieca ich fakt ,ze moge sobie troche popisac do wyimaginowanej loszki stoma czyli stomatoloszki,hehehehe....

Gość karmicie trolla,ktory
najprawdopodobniej jest czyims projektem i lykacie kazda prowokacje,durne pelikany:D

Autorko jest dużo prawdy w tym co piszesz, ale jeśli mówimy o ludziach dojrzałych w wieku powiedzmy 30-35 lat (szczególnie u mężczyzn) to myślę, że nie ma to większego znaczenia. Facet w tym wieku już chce mieć rodzinę obojętnie czy mieszka, nie mieszka, sypia, nie sypia. Do tego trzeba dojrzeć. Młody pędzi do ołtarza bo chce sexu, ale czy będzie z niego dobry mąż ?

Gość autorka ma rację
dla mnie zachowanie takich ludzi jest niepoważne, bo wszystko ma swoją kolej, jak się chce być z kimś RZECZYWIŚCIE to się bierze ślub i zakłada się rodzinę a nie BAWI SIĘ W DOM, jak niektórym się wydaje. W gruncie rzeczy jest to zachowanie niedojrzałe u osób, które boją się małżeństwa, mają jakieś lęki, chcą się nawzajem usidlić przed ślubem. Ja się usidlić przed ślubem nie dam. Po drugie konkubinat faktycznie odracza ślub bo jednej ze stronz aczyna się podobać takie zycie i zaczyna wykecać się od slubu - wiem to po znajomych.

Gość Ińdywiduummm
Ja nie wyobrazam sobie wogle wspolnego mieszkania z kobietą bo jestem skąpiec len egoista i indywidualista do tego lekko zboczony

Nie poważne to są osoby które biorą ślub,a po jakimś czasie się rozwodzą,bo im się małżeństwo znudziło.

Gość mireczkaa
Skoro decyzja o ślubie ma być decyzją na całe życie to osbiście uważam, że powinna być decyzją przemyślaną. I jeśli ktoś do podjęcia takiej decyzji potrzebuje wspólnego zamieszkania to naprawdę nie widzę w tym nic złego :)

Widzę że jest podobnie jak w moich tematach - paru pisze na temt reszta sprawdza gramatykę i czepia się poglądów Wracając do tematu Mieszkanie czy nie przed ślubem to sprawa indywidualna Kiedyś nie do pomyslenia!!!Dziś takie czasy że wszystko wolno (wszystko jest normalne). Mieszkanie przed slubem prostytucja jako normalny zawód aborcja jako rutynowy zabieg itp. Mieszkanie przed ślubem to pikuś i zgorszenia nie sieje Ja osobiście uważam że masz solidne poglądy i zasady i się ich trzymaj nie patrząc na krytykę Ja mieszkałam z mężem przed slubem bo mąż pracował w mieście w ktorym studiuje i taniej było ynając coś razem niż oddzielnie POZDRAWIAM:)

BZDURA nigdy nie poznasz faceta tak jak przy meiszkaniu razem. to juz wina kobiet, ze daja sie wpedzic w role sprzataczki, kucharki i usluguja facetom na kazdym kroku. Czy ze slubem czy bez.

Gość stomatoloszko jestes w błedzie
co ty wiesz o swoim facecie? nic, nie znasz jego codziennych zwyczajów bo nie da sie tego poznac nie bedac ze soba na codzien. jeszcze bedziesz w wielkim szoku jak z nim zamieszkasz i okaze sie ze nie jest tak różowo. ze jest bałaganiarzem, albo ma lewe rece do roboty w domu. a jak ktos jest tyranem i poniewiera kobieta to slub tego nie zmieni a wrecz przeciwnie bo wówczas facet poczuje sie pewnie w swojej roli. piszesz głupoty a co ty mozesz wiedziec o zwiazku skoro pewnie twój facet przychodzi do ciebie odpacykowany na obiadki lub weekendowe spotkania podczas których łatwo byc pieknym i miłym.

Gość 12345u473490
idac twoja logika to jak sie hajtniesz bedziesz sie baiwc w dom dawac dupy i bedziesz sprzataczka ale z obraczka na palcu- wielka mi roznica hehe wogole gratuluje wzorów rodzice tacy fajni czy ciebie tylko po*****?