Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura123456

Kiedy kobieta jest zbyt BIERNA a kiedy się NARZUCA?

Polecane posty

Gość Laura123456

Zastanawia mnie gdzie jest granica pomiędzy zbytnią biernością a narzucaniem się? Zwłaszcza na początku znajomości? Ja mam taką sytuację: poznała nas wspólna kumpela w wiadomym celu. On od razu przypadł mi do gustu. Wziął nr napisał pierwszy Smsa i tak co jakiś czas. Ja nie byłam dłużna, stałam się by moje smsy były zabawne, ciągnełam rozmowę, od czasu do czasu napisałam pierwsza... Z jego strony nie padła żadna propozycja spotkania ani też nie zadzwonił... Sporadyczne smsy pojawiają się nadal... Nie wiem co o tym myśleć!

Gość resenaetoiwa
nie jest Toba zainteresowany , eetam faceci nie lubią takich kontaktów oni wolą od razu sex

Gość dfgdgbfbfgbhn
własnie na to pytanie powinni odpowiedziec faceci , ciekawe ?

Gość bardzo mily chlopak
zapytaj sie grzecznie czy mialby ochote na loda

Gość 27kkkhu777
narzucanie jest wtedy kiedy ktos pomimo wczesniejszej odmowy dalej proponuje coś. W innym przypadku mowimy raczej o przekroczeniu granic biernosci. W takich czasach w jakich zyjemy kobiecie jak najbardziej wypada zaproponowac spotkanie pierwszej

Gość fikuśny
jak do tej pory nie jestes nachalna i nawet jezeli zaproponujesz spotkanie, to nadal nie bedziesz

Gość bardzo mily chlopak
loda raczej nie odmwi, tylko zrb z polykiem zeby sie nie obrazil

Gość 27kkkhu777
nie sądze zeby nie byl zainteresowany, Jezeli pisze sporadyczne smsy, to ewidentnie cie zaczepia, chce sprawdzic, wybadac, czy jestes nim zainteresowana. Dopiero kiedy nabedzie przekonania - zaproponuje spotkanie. Gdyby nie byl zainteresany nie chcialo by mu sie wysilać. Bo przeciez nie znacie sie, to po co ma pisac sporadycznie do kobiety ktorej prawie nie zna, w jakim celu? Daj mu do zrozumienia ze ci sie podoba, w tym nie ma nic zlego, ani nic z narzucania, Napisz to poprostu jakos ubierz w slowa

Gość fikuśny
Fikusna, pilas czy cpalas, ze znowu te dziwne literowki?

moze chlopak sie wstydzi? to sie zdarza... nie osaczaj go, moze lekko zachec...

Gość Laura123456
W miedzy czasie się spotkaliśmy- ale tylko na różnych wycieczkach, imprezach... Wtedy ze sobą rozmawialiśmy... Mimo to mam wrażenie, że te znajomość nie posuwa się w żadnym kierunku... Może po prostu widzi we mnie kolejną kumpele albo robi to pod wpływem namów wspomnianej znajomej, która nas poznała? Pierwszy raz się spotkałam z tak trudnym przypadkiem :)

z ostatniej wypowiedzi wnioskuje, ze nie masz skonczone 20 lat (?) Jakie wycieczki masz na mysli ? :)

Gość Laura123456
Mam 20 lat :) Wszystkie spotkania są aranżowane przez wspólną koleżankę na neutralnym gruncie i w dużym gronie osób.

Gość koloppoa
teraz wiecej takich facetow, ja ostatanio mialam 2 przypadki takie.jeden po drugim.

Gość Mini9090
Czyli jakich? Bez incjatywy? Niestety też to zauważyłam... Dlatego tyle jest singli... Bo kobiety czekają na pierwszy krok ze strony faceta a tym się we łbach poprzewracało!