Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolllaa

martwię się...czy coś się stało...!!!

Polecane posty

Wiem ze mogę być przewrażliwiona, ale... Mój chłopak musiał odwieżdz gdzieś podopiecznego swojej cioci o godzinie 20:00 jest 1:20 a on do tej pory nie napisał, a obiecał...wydzwaniam do niego ale ma wyłączony tel...nigdy tak nie robił...:(

Może i rozładował, ale by mnie uprzedził, ze ma słabą baterie... Pani Czkawka (tak przeszłą mi ta myśl przez głowę:()

Uprzedzilby Cie, ze ma slaba baterie? Przeszlo Ci przez glowe , ze akurat w tym czasie z kims Cie zdradza? Nie popadaj w paranoje.

a ten podopieczny ile ma lat? przystojny? jakieś oznaki gejostwa? może zapobiegawczo napisz mu smsa że jak jużsie bzykają to żeby gumke założył

Kilka razy mnie zdradzono nie koniecznie przez łóżko... a z nim jestem 18 miesięcy...i jak do tej pory nie miałam zadnych podejżeń...

Hehe jest mechanikiem to z kołem by sobie szybko poradził:) Ale jak w końcu się odezwie to i tak go opieprze...:P

Gość 111111111111reds
łoooohoh jesli masz sklonnosci do bycia zdrdzana to.. na pewno poszli na bara barbara:P he he he

a jeśli po drodze przeleciał tego chłopca i zabił a teraz zakopuje zwłoki? :O a potem wróci po wsyzstkim i Cie przytuli? -- --- :classic_cool:

Matka za granicą. Brat w internacie, inny brat w domu ale nie mam do niego nr no i jeszcze pozostała część rodzinki w Niemczech :/

Mniej więcej 2 h w tą i z powrotem. więc powinien być o północy w domu. Jak się odezwie to go opierdole ze się przez niego nie wyśpie :/:P

no wiesz jakby mój miał odwieśc gdzieś kogoś o 20 i by nie odezwał się do tej pory i miałby wył tel to bym miała w doopie dobre wychowanie tylko napisałabym, a do mamy jego to bym dzwoniła rano od 8 :D Na szczęście nigdy tak nie zrobił, zawsze dostaje tel na dobranoc ;) dlatego bym się bardzo martwiła gdyby się tyle nie odzywał...

Do mnie zawsze dzwoni na dobranoc...nigdy nie odwalił takiego numeru jak dziś...

ejale skoro miał byc ok połnocy w domu to dop 2 godziny, więc naprawdę mogła mu kom pasc a ciocia np nie chciałaby sam wracał o tej porze.I może tam śpi.

Skąd jesteś jak można wiedzieć, jakie województwo bo ja tu nowa nie ogarniam jeszcze wszystkiego (dopiero się uczę minki robić haha)

Gość Agent Milfer
Szkoda czasu by się martwic. Wejdź na stronę Narodowej Agencji Bezpieczeństwa USA.Wpisz tam do odpowiedniej rubryki stosowne zapytanie z danymi osoby której to dotyczy.Potem enter.Powinna wyskoczyć mapka jego przemieszczania w ciągu ostatniej doby z dokładnym opisem tego co tam robił i co teraz robi.[Jeśli ma chipa to nawet więcej danych będzie]:classic_cool: