Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrix

Komputer stacjonarny w bagażu podręcznym ?

Polecane posty

Gość atrix

Witam , mam pewne bardzo ważne pytanie na które nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi . lecę do polski z USA (New York JFK lotnisko) Lotem 1. Czy mogę przewieźć komputer stacjonarny na pokładzie samolotu jako bagaż podręczny (samą jednostke stacjonarną NAWET podczas dopłaceniu za nadbagaż) ? Jednostka stacjonarna ma wymiary 45 cm wysokości x 55 cm długości x około 15 cm szerokości, waży około 15 kg. 2. Czy uda mi się w ogóle wnieść taką jednostce na pokład czy będą postępowanie jakieś procedury wobec mnie na lotnisku ? Np że mogę przewozić jakąś niebezpieczną rzecz 3. Czy będę zatrzymywany do kontroli np co mam na dysku (mam dużo pirackich rzeczy które ściągnąłem z internetu między innymi programy , filmy , muzykę ? Wszystko dla potrzeb własnych nie rozprowadzania. W celu wykrycia czy nałożą na mnie karę za piractwo ? 4. Czy będę musiał płacić za niego jakieś cło bądź coś w tym stylu ? Komputer ma 1 miesiąc i jest bardzo drogi (1500 $ sama jednostka) więc nie chciał bym by został oddany do luku bagażowego. Chciał bym mieć go cały czas pod ręką albo chociaż w środku samolotu wiedząc że nie przewraca się między innymi bagażami co mogło by się skończyć nieciekawie.

Gość atrix
czy ja wiem , 1500 $ za sama jednostke to jest żadkość w polsce a skladam komputery ludziom. No nic ale skoncentrujmy się na temacie

Gość atrix
moj kąputer powstał w wyniku przykrecania montiora makintoszha do szprych z bmxa

Gość atrix
to jest jednostka komputera stacjonarnego , skrzynka

Gość atrix
no i używa max 20 % procesora i z 16 gb ramu ktore ma uzywa 0.5 gb+2 gb które bierze window 7 :p Nie mówmy o Mac'ach