Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

Nie wiem co robic ..

Polecane posty

chlopak o ktorym wczesniej pisalam , ze sie spotykamy ale po 3 spotkaniu jakos przestalismy ze soba gadac napisal do mnie przed chwila i przeprosil ze sie nie odzywal w tym tygoniu i powiedzial, ze nie pisal dlatego bo nie wie co ma robic .. ze sie we mnie zakochal a ze ja powiedzialam , ze nie szukam teraz chlopaka wiec wolal zrobic przerwe i zastanowic sie nad tym wszystkim bardzo dobrze sie czuje w jego towarzystwie i jest taaaki kochanny ... jak mnie caluje czy przytula to moglabym sie rozplynac !

Gość jak on ma na imie?
??

Gość wyblakłe pieczątki
jak nie wiesz co zrobić to się pomódl do Boga. jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;) a przynajmniej głupot nie narobisz

Gość jak on ma na imie?
Hm, to w czym problem? On chce byc z Toba, czy z nim tez. Jakbys nie chciala, mialabys gdzies ze sie nie odzywa:) Nawet bys nie weszla na kafe zeby o tym pisac. Badzcie szczesliwi!:)

zeby to bylo takie proste ;) ale dobrze mowisz .. weszlam tu zeby sie poradzic kogos kogo nie znam .. bo wszystkie moje kolezanki usprawiedliwiaja go ...

Nie pisał bo cały tydzień obracał inną. Teraz tamtej wcisnął, że musi "pewne rzeczy przemyśleć" i zabrał się za ciebie. Normalka. I właśnie dlatego nigdy nie dawaj dupy po paru spotkaniach. Nie bez powodu należy "chodzić" minimum rok - bo żaden ruchacz tego nie wytrzyma i tylko naprawdę zakochany da radę 🖐️

Gość wyblakłe pieczątki
no niestety ta opcja odpada .. nie jestem chrzescijanka .. Toś ślepa na ZNAKI czasu mało ci zostało, więc pomyśl o tym czy idziesz dobrą drogą...

widze , ze tez masz niemile doswiadczenia w tych sprawach ... ja na takich ''graczy'' to jestem uczulona i potrafie wyczuc takiego na kilometr .. a ON wlasnie wydaje sie byc inny ... wlasnie .. ''wydaje sie '' .. ale czy jest ..? :(

Toś ślepa na ZNAKI czasu mało ci zostało, więc pomyśl o tym czy idziesz dobrą drogą... do tego raczej watpliwosci nie mam :p a o jakich ZNAKACH mowisz ?

Gość wyblakłe pieczątki
Noia92 i pewnie dlatego zrobisz sobie krzywdę :O Choć mogłabys tego uniknąć... 😭

babeczki w kropeczki ... w sumie to masz troche racji .. no coz .. poczekam .. zobacze co bedzie ... nigdy nie jest tak pieknie jak bysmy tego chcieli :(

Chodzić możesz, ale przekonasz się, że już niedługo zacznie się dobierać. A ty będziesz tak zakręcona, że zgodzisz się z tej swojej wielkiej miłości. W efekcie on zacznie szukać następnej naiwnej, a ty zostaniesz z rozdartym serduchem i urazą do facetów. To taka moja rada, a zrobisz jak uważasz.

wyblakłe pieczątki - dlaczego mialabym zrobic sobie krzywde .. ? fakt .. jestem troche poirytowana i zmieszana cala ta sytuacja .. ale nie az tak zdesperowana zeby sobie zrobic krzywde...

Gość ja pitolee
wizjoner :O

Gość wyblakłe pieczątki
wyjątkowo zgodze się z babeczki w kropeczki A ty będziesz tak zakręcona, że zgodzisz się z tej swojej wielkiej miłości. W efekcie on zacznie szukać następnej naiwnej, a ty zostaniesz z rozdartym serduchem i urazą do facetów. tu jest pies pogrzebany ;)

babeczki w kropeczki czuje tak jakbys przeszla przez to samo .. chociaz szczerze mowiac to nie jestem z tych ktore daja sie latwo namowic na sex albo wskakuja facetowi do lozka tylko po to zeby go przy sobie zatrzymac ... nie ma sexu dopoki nie bede miala pewnosci ze to cos powazniejszego ... a nie ''wyrucha'' (strasznie nie lubie tego slowa .. ale w tym wypadku najepiej mi pasowalo:P) i zostawi ..

Jest pięknie. Tylko trzeba mieć rozum i oczy otwarte. No pomyśl dziewczyno co to za zakochany chłoptaś, który tydzień czasu milczy i nawet nie zadzwoni. To fałsz, choć oczywiście jak mu to powiesz to cię zakręci znowu jakąś ściemą, a ty łykniesz jak pelikan. Zapamiętaj na całe życie: żaden ruchacz nie kocha. To tylko chwilowe zauroczenie i fascynacja ciałem, która szybko mija. Stąd tyle rozpadających się związków bo większość ludzi nie ma pojęcia czym jest miłość.

Gość ja pitolee
tak , sluchaj tego babeczki i nigdy nie spotykaj sie z chlopakiem, zadnym, bo bedziesz miala uraz.....boszszsz:O

macie troche racji .. tylko w jaki sposob moge sie dowiedziec o co mu tak naprawde chodzi i czego oczekuje .. ? oczywiscie nie pytajac go o to bezposrednio ... moj problem tkwi w tym , ze coraz bardziej mi na nim zalezy ... ale z drugiej strony cholernie boje sie zaangazowac ...

Gość ja pitolee
babka z jakiej ty epoki? :D

babeczki w kropeczki - kurna !przepraszam .. pisalam do Ciebie jak do kobiety .. ;/ to w sumie zmienia postac rzeczy bo jako facet wiesz o facetach najlepiej ... ale z drugiej strony .. jak bede tak do tego podchodzila to do konca zycia bede sama