Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noia92

Nie wiem co robic ..

Polecane posty

Jasno ci to wyjaśniłem - tylko czas jest metodą na odróżnienie ruchacza od naprawdę zaangażowanego faceta. A im facet młodszy tym większe prawdopodobieństwo, że to umysłowy dzieciak myślący tylko o jednym i bawiący się tobą. Czy naprawdę sądzisz, że młody łeb myśli o ślubie i rodzinie? Ja nie znam takich. Napisz w jakim jesteście wieku to dużo się wyjaśni od razu.

rok to TROCHE dluugo , nawet nie troche .. to BARDZO dlugo ! niby mozna by bylo powiedziec ''jak kocha to poczeka '' .. ale z drugiej strony .. znasz kogos kto poczeka rok na sex ? ja nie ..

o slubie i rodzinie to nawet ja nie mysle .. ja mam 19 lat a on 23 .

nie wiem czy sie roznie czy nie bo nie wiem czego on tak naprawde oczekuje i o co mu chodzi ... mam nadzieje , ze nie chodzi mu tylko o sex ...jeszcze ta ''hiszpanska krew'' komplikuje cala sytuacje .. hah :p no nic .. dzieki za rady :)

Gość z tego co napisałaś
to wychodzi mi wiesz że nie wiesz sprawdź lub olej czy co tam chcesz ostrożnie czy nie wybierzesz a z babeczkami uważaj, on ZAWSZE wie więc coś nie teges

Ja na czacie pierwszy dzien jestem wiec niewiele wiem .. szczegolnie kto jaki jest ... ale tak jak napisalam wczesniej ...nic nie bede robila , zobacze co z tego wyjdzie .

Gość ja pitolee
wg. tego babeczki to przez rok trzymajcie sie tylko za raczki, sex po slubie bo cos takiego jak antykoncepcja jest mu obca, a zreszta to przeciez jest grzech :P

dokladnie .. na koniec uznal mnie za dziwke i o ! :p ale znow jezeli facet tak mowi o facetach to tez cos nie teges ... chociaz wczesniej o tym nie pomyslalam ...