Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająccccccccccccccccy

Dlaczego stała się nagle chłodna ?

Polecane posty

Witam. Dziewczyny powiedzcie mi, dlaczego kobieta która chciała ze mną być stała się nagle chłodna i w ostatniej chwili zrezygnowała z wchodzenia w związek ze mną ? Dodam, że jest bardzo chora i kilka miesięcy temu rozstała się z narzeczonym. Mówiła mi wcześniej, że potrzebuje czasu, ale będziemy cały czas w kontakcie. Parę dni temu przestała dawać jakikolwiek znak życia, nie reagowała na SMS - y. Dopiero po 2 dniach odpisała że nie ma czasu i jest bardzo zajęta i że się nic nie stało. Zadzwoniłem do niej i okazało się, że nie jest gotowa na związek, miała smutny głos... Na portalu na którym się poznaliśmy widzę że loguje się codziennie, czyżby mnie okłamała ? Zawsze jak coś chciała mi powiedzieć to pisała że musimy porozmawiać a tym razem chłodna obojętność...

Gość porazzzkowadziewczyna
Być może faktycznie stało się coś w co nie chce Cię mieszać, trudno powiedzieć

Gość ktosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Może ty w czymś zawiniłeś ? Zastanów się

Gość kobiettttttttttttttttttttttttt
Moim zdaniem możliwie że do niego wróciła

Chodzi o to, że nie zachowywałem się w sposób 'needy" ani nie chciałem niczego definiować. Musiałem ją nawet trochę hamować, bo za bardzo się angażowała. Rozmawialiśmy codziennie o różnych rzeczach. Rzadko zdarzały się rozmowy o jej byłym a jeśli już to ona inicjowała temat. Spotykaliśmy się raz w tygodniu, zapraszałem ją w różne miejsca dokładnie po to żeby ją oderwać od tego co ją spotkało i od jej choroby.

Takie już jesteście kobiety że nigdy nic nie wiadomo z wami