Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanko.

Myślałam że umieram

Polecane posty

Gość sasanko.

Hej. Dziś powinien mi się zacząć okres, brzuch bolał mnie już od jakiegoś czasu. Wstałam, poszłam wziąć prysznic a ból się tak rozkręcił, że zaczęłam wymiotować. Kręciło mi się w głowie. Ledwo wyszłam, wzięłam ketonal... Na siłę z powrotem weszłam do brodzika, owinęłam się ciepłym ręcznikiem i polewałam brzuch ciepłą wodą. Ból puścił.. Kuźwa dziewczyny, zawsze mam bolesne @ robiłam badania, niby wszystko ok, ale dziś... Jeszcze się nie zaczęło, a tak potwornie (sic!) bolało. Jakby mnie rozrywało od środka. Co to może być:(

Gość ciaza mnoga hehheee
Ciąża hehehe

Gość sasanko.
To przez ten ból mnie tak zmuliło, że zrobiło mi się niedobrze i słabo. Ciąża raczej nie, poza tym wymioty ciążowe nie były by tak wcześnie.

Gość riukiu
ja tak mkiałam-okazało się,ze mam endometrioze i torbiele na jajnikach-miałam laparoskopie, kilka lat temu, urodziłam jedno dziecko-mimo to nadal zdarzaja sie co jakis czas takie miesiaczki jak opisujesz

Gość sasanko.
riukiu ostatnie badania miałam rok temu, pasowałoby powtórzyć. Usg wykrywa torbiel, a endometrioze? Wtedy badania wyszły mi bardzo dobrze.

Gość sasanko.
Jakie badanie wykrywa endometriozę?

Gość riukiu
badanie manualne+badanie usg dopochwowe+badanie usg zwykłe

Gość sasanko.
Dziękuję za odpowiedź

Gość gąska_balbina
ja mam takie okresy , do tego dochodzi biegunka, drętwienie kończyn, oblewa mnie zimny pot, lekarz przebadał mnie dokładnie i nic nie stwierdził

Gość gąska_balbina
dodam jeszcze , że ból tak silny i paraliżujący ,ledwo się moge z łózka zwlec, jade na ketonalu bo no-spa forte nie działa

Gość sasanko.
Biegunki też miewam podczas @ i bóle nóg oraz dolnej części pleców. Takie promieniowanie.

Gość gąska_balbina
no takie krzyżowe,że zdechnąć idzie. a lekarz to dupa jakaś czy co? zrobił usg przez brzuch, dopochwowe, cytologię, i nic! przepisał mi no-spę forte, która nie działa! oszaleję z tego bólu!