Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozesz_wiecej

Dlaczego faceci wolą.. ?

Polecane posty

Dlaczego faceci wolą dziewczyny .. ? Wczoraj byłam na balu, wszyscy ok.18 lat. Jedni z parami, drudzy sami. I będąc sama przyglądałam się wszystkim parom. Zauważyłam, że większość fajnych chłopaków wybiera dziewczyny bardzo przeciętne. Nie chodzi tu już o wygląd zewnętrzny, ale bardziej o charakter. Dziewczyny pewne siebie, z charakterem siedziały same. A fajni faceci biegali dla swoich nadętych parnerek to po kawe, to po owoce, tu jedna wrzeszczała na durgiego że się podpił. Co facetów intryguje w takich nudnych laskach, bez charakteru, cichych myszkach??

Gość zwyczajnosc
nie musze sie napracowywac zeby taka zdobyc i jest mala szansa ze taka szara myszka pusci ich kantem z jakims lovelasem 🖐️

Nie wiem czy wolą. Akurat w tej grupie to zaobserwowałaś. 18letni CHŁOPCY są jeszcze na tyle niepewni siebie, że mogą bać się z dziewczyn "z charakterem"

Ciekawa obserwacja. Swoją drogą też byłabym niezadowolona jakby mój facet się podpił, niezależnie od wieku.

Gość zaden facet nie lubi
kobiety wynioslej co o mysli o sobie "co to nie ona" z reguly takie laski zostaja same :classic_cool:

Po prostu wolą dziewczyny które nie są sztuczne. Stawiają na naturalność. I zdecydowanie nie dziwie się im. Bo poco mieć dziewczynę pustą jak cegła skoro można mieć fajną dziewczynę która nie siedzi pół dnia przed lustrem

Gość desperacja to moje drugie imie
spoko nie martw sie bedziesz starsza to bedziesz sie smiala z zazenowania patrzac na nich :} jkich załosnych frajerow kolesie sa wstanie zrobic aby zaliczyc...nawet wyjda i beda udawac ze potrafja tancyc

Gość Amelllo
Co za durne myslenie! A czy juz przecietnej nie mozna kochac? Tylko te piekne?

Moorland, który niewiele różni się od mojego;) "Zauważyłam, że większość fajnych chłopaków wybiera dziewczyny bardzo przeciętne. Nie chodzi tu już o wygląd zewnętrzny, ale bardziej o charakter." dla mnie to zdanie jest jasne. Więc nie wiem co się czepiacie o "kochanie przeciętnej dziewczyny"

Gość az zazdrosc zzera ja
ona spedzila z 5 godzin przed lustrem i zaden jej nie chcial a inna 10 min i miala tlumy wielbicieli :classic_cool:

ja nie wiem w czym macie probleem chłopak jak sie zakocha to i paszteta wezmie .... koniec.... :)

"chłopak jak sie zakocha to i paszteta wezmie .... koniec.... " "Co za durne myslenie! A czy juz przecietnej nie mozna kochac? Tylko te piekne? " Czytajcie ze zrozumieniem co napisała autorka, błagam

siedzą same , bo udają , ze mają charakter ...typowe "maski" u kobiet...:P

Gość a mi szkoda
1) młodzi jeszcze jesteście, 2) samotne dziewczyny mają taką większą potrzebę "autoprezentacji" - trochę tak, żeby wszyscy widzieli, że taka jestem dzielna, przebojowa, interesująca, sama sobie super radzę i nie trzeba mi, żeby ktoś latał i kawki mi donosił;) no i tak to się dzieje - że, jak nie trzeba - to nie trzeba i nikt się za to nie bierze ;)

whatever

Wilczyca - cicho, też zbytnio nie odbiegam, na tyle niewiele, że pamiętam jacy byli moi koledzy w tym wieku, niektórym tak zostało :P

patrząc po pozorach , można by obiektywnie stwierdzić , ze kobiety mają charakter - jednak to tylko pewna mgła wytworzona w celach zainteresowania intelektualnie mężczyzn , gdyż jak każdy wie - kobiety to przede wszystkim uczucia , seks i nauka pojęć ...:classic_cool: jednak wyjątki się zdarzają i to jest piękne...:P

Moorland, wiesz zmiana pokoleniowa idzie :D Ale dobrze, ze jeszcze pamiętasz jacy byli ;) Rev, no popatrz są wyjątki? Nie, nie wierzę. Na 100% nei ma, łudzisz się.

"patrząc po pozorach , można by obiektywnie stwierdzić , ze kobiety mają charakter - jednak to tylko pewna mgła wytworzona w celach zainteresowania intelektualnie mężczyzn , gdyż jak każdy wie - kobiety to przede wszystkim uczucia , seks i nauka pojęć ... " no ba " jednak wyjątki się zdarzają i to jest piękne.." nie ma wyjatków :)

Rev, no popatrz są wyjątki? Nie, nie wierzę. Na 100% nei ma, łudzisz się. jeśli każda będzie chciała być wyjątkowa - wyjątków nie będzie..:P

Czyli wychodzi na to, że atrakcyjne, niezależne kobiety nie mają powodzenia? (przypomniała mi się też ostatnia sytuacja z ogniska gdy koleżanka oznajmiła ' że nigdy nie upiekła sobie sama kiełbaski ' a że nie było tam jej chłopaka miała problem, oczywiście znalazła wielu pomocników-adoratorów)