Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

kobiety, ile wydajecie miesięcznie na ciuchy, kosmetyki itp?

Polecane posty

Gość loreal parisss
bardzo czesto. ok 1500 zł msc

Gość ja niedużo wydaję
w ostatnim miesiącu: sweter 50 zł płaszczyk 120 zł rękawiczki 2 pary_ 15 zł i 8 zł. z kosmetyków drobiazgi: antyperspirant, odzywka d włosów. nie kupuję tego, co nie jest mi potrzebne

zazwyczaj ok 150 zł na miesiac ale sa i takie miesiace ze 350-400zł- jak jest jakas promocja w moim ulubionym sklepie.

Gość hjhjdvbhdfbhjbdfv
300-600, w jednym miesiacu 500 w innym 300

ja mam szafę pełną, ale lubię ciuchy, fakt, że kupuję też tylko w promocjach i rzeczy raczej tańsze, np staram się nie kupować droższych bluzek niż 30 zł

to tak jak ja:) mam swoj sklep outlet i tam kupuje bluzki za 30 zł, spodnie za 50 zł a plaszcze za 80-90 zł. jak widze tak tanie rzeczy to nie moge sie powstrzymac mimo iz szafa peka w szwach :)

Gość 3000 PLN
3000 PLN

Gość ALE TO WCALE
Ja sobie w ostatnim miesiacu kupilam duza torbe i portfel Louis Vuitton, oficerki dr, Martens i jeszcze jakies pierdulki w takim sklepie Tally Wejl i podsumowujac wydalam tyle ze jest mi wstyd. Nawet nie chce mowic.

Gość Wydaje bardzo duzo
i nie rozumie tych co na tym oszczedzja.

Gość 24GdańskIza
Miesięcznie ok 2 tys - cena za kosmetyki i ubrania - mam taką pracę, że muszę wyglądać nienagannie, a to jest bardzo kosztowne. Mieszkam w Trójmieście w oazie SPA i innego typu "salonów urody", na tego typu atrakcje idzie kojony tysiąc, poza tym tym 500 - karnet na siłownię. W sumie 3,5 tys miesięcznie, spłacam też samochód - 1,8 tys.

Gość biedna studentkaaa
na kosmetyki wydaję jakies 100zł miesiecznie. ( żel pod prysznic, żel do twarzy, pasta do zebow, szampon do włosów, maseczka, puder, tusz, szminka, podkład) na ciuchy wydaje jakies 100zł miesiecznie. Nauczyłam sie kupowac te kosmetyki, które mi służą , nie lubie kupowac czegos co potem stoi i jest nieuzywane.

Gość te co wydaja 2 tys
chyba was budda opuscil...

Gość hejhej nocna pora
na kosmetyki z kilka razy więcej niż na ciuchy :O w tym miesiącu stanik, kostium kąpielowy, te rzeczy z końcówek kolekcji a i kilka rzeczy z second-handów; czyli nie wychodzi tak tragicznie. ale jestem uzalezniona od kupowania kosmetyków, mam tyle pootwiranych kosmetykow takiego samego typu i nie zuzyte. kiedys myslallam ze spoosobem na ogranicznenie kupowania takiej ilosci byloby przestaweienie sie na kosmetyki ''eco'' ale to z kolei tez jest drogie.

Gość gość
Ja jestem zakupocholiczka pracuje w norwegi wiec zarabiam dobrze ale wydaje na kosmetyki, ciuchy min 3 tys/mies

Gość gość
to ciekawe, wydajecie tyle kasy a różnicy w urodzie i tak nie widać :D pieniądze w błoto ;)

Gość gość
Wydaję około 300-400 miesiącznie - za mało :)

Gość gość
400 zl na ubrania i kosmetyki lacznie. Wyznaczylam sobie takie 'kieszonkowe' i w zupelnosci wystarcza, chociaz w tym miesiacu wydalam ponad 200 zl wiecej :/

Gość gość
wydaje miesiecznie na ubranie 2000 zl i staram sie tego trzymac

Gość gość
Około 400zl. Mam dużo fajnych ubrań ,,perełek,, z lumpow

Gość gość
Niech policze. 3x w miesiacu do lumpka po 2 zł wychodzi jakies 60 zł hehe :)

Gość gość
Uśredniając ok. 100 zł na kosmetyki (raz jest to np. 0 zł na miesiąc a ostatnio w grudniu 600 zł - prewencja przeciw starzeniu i przeciw trądzikowa). Ciuchy średnio ok. 200 zł na miesiąc.

Gość TezLubiePowedrowac
Hehe, znow na kafe same bogaczki co po kilka tysiecy miesiecznie "na siebie" wydaja :D :D :D :D :D :D :D :D :D