Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvgrkbfmbfg

Młodzi mezczyzni co robicie gdy widzicie ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość fvgrkbfmbfg

np w autobusie? mnie nigdy nikt nie zagadywał co najwyżej się przyglądał aż do dzis:D weszłam do autobusu i jakiś koleś pyta czy chce usiasc obok niego i pod samo okno sie przesunał a ja odpowiedziałam że nie chcę, później poszłam bliżej drzwi i on spojrzał na mnie i wysiadł a za chwile sie cofnął :D później mnie obserwował do końca jazdy i każde poszlo w swoją stronę;) fajny był ale nieśmiałość mnie zżera , denerwuje mnie to że nie potrafię normalnie pogadać z ludźmi:(

Gość onapieknaisexowna
fvgrkbfmbfg NIE Z LUDZMI A Z FACETEM ;P MI TEZ SIE TAK ZDAZYLO ZE JAKIS FACET NA MNIE SPOJZAL NP SIEDZE NA PRZYSTANKU I PODCHODZI GRUPKA CHLOPAKOW SPRAWDZAJAC ODJAZDY AUTOBUSOW , I JAK ODCHODZILI TO USLYSZALAM : FAJNA LASKA SIEDZIALA NA PRZYSTANKU ;D AZ MI SIE TAK FAJNIE ZROBILO PO NIEUDANYM DNIU . NIERAZ ZAUWAZAM ZE FACECI SIE NA MNIE GAPIA IDAC ULICA I USMIECHAM SIE DO NICH JAK MAM DOBRY HUMOR ;D

Gość fvgrkbfmbfg
no fakt,mała pomyłka:D tak to jest miłe,tylko szkoda ze jakos odwzajemnic nie potrafię, nawet sama od siebie nie potrafie sie usmiechac do nich,widocznie taka moja natura :(

Gość to musisz byc
baaardzo atrakcyjna, lub wygladac na puszczalska i tania..

Gość onapieknaisexowna
fvgrkbfmbfg WIDOCZNIE ZNASZ SWOJA WARTOSC JEST CI DOBRZE SAMEJ ZE SOBA A LUDZIE TO WIDZA , NO I DBASZ O SIEBIE A FACECI TO WZROKOWCY ;) nASZE WYSILKI NIE IDA NA MARNE HHEHE

Gość jako facet to
wydaje mi się, że to raczej podrywacz był albo "nieśmiałek zaszalał"

Gość fvgrkbfmbfg
a mi się zdaje że to ta druga opcja, bo na smialego to on nie wyglądał :D zdenerwowany byl ale nie wiem.moze z innego powodu. to musisz byc puszczalska/tania to nie jestem na pewno.. a czy atrakcyjna to kwestia gustu.. od kilku osob tj mezczyzn uslyszalam,ze niezla laska itd..

Gość fvgrkbfmbfg
a reszta albo nie mowi nic albo jak zagada to sie zmywa po niedlugim czasie:P przez to ze malo sie odzywam :D

Przykro mi że muszę Wam to powiedzieć i Was uświadomić... Faceci gapią się na wszystko i zaczepiają wszystko co się rusza... Najlepszy dowód że nawet ja nie mogę spokojnie wyjść z domu...

Wiesz tez jestem niesmialym :) No ale co innego gdy ja mialbym zahaczyc jakas nieznana mi kobitke a co innego jak owa kobieta zwrocila sie do mnie z takim pytaniem :) Trzeba bylo siasc a jak rozmowa nie kleilaby sie to moglas wysiasc na nastepnym przystanku i powiedziec ze tutaj mieszkasz :)

Gość fvgrkbfmbfg
Faceci gapią się na wszystko i zaczepiają wszystko co się rusza... nie powiedziałabym ..no chyba że o obcokrajowcach :) Kiedyś gdy byłam "naturalna" ale zadbana w sensie umyta,pachnaca ale bez makijazu i ladnych ubran to nikt sie na mnie nie patrzyl,albo od razu odwracał głowe gdy widzial ze spojrzę,a teraz jest inaczej.. widać że patrzą na wygląd,widocznie lessi jesteś ładna

Tez lubie bardziej sluchac niz rozmawiac ale to juz zalezy od osoby bo jezeli jest inteligentna i ma jakies zainteresowania a ja ich nie podzielam to zawsze zaczerpne troche wiedzy na dany temat a jezeli mamy podobne to jeszcze lepiej ... wtedy moge gadac non stop i nie mam problemow No i dlaczego znowu ktos generalizuje wszystkich facetow ?

Gość nieśśmiała czarna
Autorko, ja też miałam podobną sytuacje, ale też kurczę mnie nieśmiałość zżarła. Facet pytał, czy mam ochotę się z nim spotkać (kawa czy coś), ale gdy po chwili musnął mnie po brzuchu (przez bluzkę, którą miałam na sobie), to stwierdziłam, że dobrze, że ta nieśmiałość mnie zżarła. Wyglądał na cwaniaka i na pewno nim był.

Taaaaa, a najłasdniejsza jestem jak biegam z psem o 6 rano w dresie... Nie mówię że wszyscy faceci tacy są, ale zdecydowana większość tak.

Gość nieśśmiała czarna
Czyli facet potrafi zwrócić uwagę też na brzydką z twarzy, grubą kobietę, bo się rusza, a przecież on leci na wszystkie?

Dokładnie tak Czarna... A co mi przeszkadza? Generalnie mam to w dupie. Śmieszy mnie tylko jak się jakieś laski podniecają tym :)

Gość nieśśmiała czarna
Chyba troszkę uogólniasz. Owszem, większa część facetów poleciałaby na grubą, brzydką, ale wiem, że istnieją też tacy, którzy są wartościowi, mają jakieś zasady i nie polecą na taką, która nie jest wg nich piękna, tyle że się porusza.

No tak to tez jest dla mnie chore ... :) No ale gdyby na ciebie nie zwracali uwagi to tez byloby zle :)

Wartościowi faceci lecą na piękne kobiety? Kurczę, a ja myślałam że na inteligentne..

lessi - zapewniam Cię, że nie masz racji. Musisz być po prostu pociągająca, nawet z psem i w dresie. Bo na mnie nie zwracają uwagi nigdy, a to przeczy Twojej teorii, że lecą na wszystko, co się rusza.

Gość hahahahahahahahahah
rhovannion, i co, teraz bedziesz ciagle tu pisala o swoim marnym losie? jak na kazdym temacie?:D:D jestes przewidywalna,az za bardzo i pewnie dlatego ich od siebie odrzucasz:) koniec tematu

mój los nie jest marny, jest za**bisty, tylko ja tego jeszcze nie rozumiem. I tak, będę o tym pisała, jak zawsze.

Rhovannion - nie wierzę :) Pewnie po prostu Ty nie zwracasz na to uwagi albo za bardzo się starasz robić wrażenie. Tak myślę :)

Uwierz. Nawet robotnicy budowlani mnie nie komentują. Wolą zagadywać moja matkę 25 lat starszą, 10 cm niższą i 30 kilo cięższą. Można się podłamać. Ale już się nauczyłam funkcjonować w środowisku, gdzie czuje się aseksualna. Nigdy nie czułam się inaczej, więc nie mam za czym tęsknić.

Gość hahahahahahahahahah
to lepiej skoncz, bo umieramy z nudow czytajac Ciebie 😴

Gość pooomarańcza
ja nie umieram z nudów :) Rhovannion: a jaki jest Twój styl ubioru? Jakiś specyficzny?

Gość fhfhg
rhovanion dalas kiedys tutaj swoja fotke wg mnie wygladalas ok

Rhovannion - zazdroszczę Ci jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz. Ale nie chce mi się wierzyć :)

Gość hahahahahahahahahah
zazdroscisz aseksualnosci? lessi a co Ty,lesba?