Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Wiem, że niektórzy mnie nie lubią ale ...ZAKOCHAŁAM SIE CHYBA! co robić?

Polecane posty

kuva.......... nie mógł być z NIemiec/UK/francji/rosji ?! cokolwiek... on z ałstralii :( rozmawialismy 4 godziny ehh i wcale mi sie nie znudził jednak :( mozna sie zakochac przez internet?! :(

nooo : ( ale jestem w szoku w ogole...on jest taki...ehh taki jak ja :( aż w to niewierze to sie nie moze udać ma rodzine w europie moze przyjedzie kiedys ale czy spotkamy sie... czy mu nie mine? nie jestem jakas ładna... nie wiem co on we mnie widzi i rozmawialismy 4 godziny...a na początku była to głupia znajomosc chcial żebym sie rozebrała :/ :D teraz zupełnie inna bajka :)

Długo się znacie? Żartowałam ale z drugiej strony to jedyne wyjście. Nie będzie trzeba jeździć. Australia jest b. daleko. Bilety pewnie są masakrycznie drogie.

Gość kawkaczkawka
a pokazał ci swojego kangura?

że drogie to nic, ale nie ma bezpośrednich podróż pewnie trwa ze 2-3 dni :/ ; / czy długo...poznalismy sie tydzien temu a gadalismy juz z 20 godzin no kilka dni pod rząd nie pokazał mi swojego kangura chyba na początku chciał ale teraz wątpie by to zrobił może sobie wmawiam ale jest porządny chyba

nie chciał tzipy tylko tzytze (jest różnica) poza tym każdy facet wybaduje na ile może sobie pozwolić teraz nawet nie rozmawia ze mną bez koszulki

wiem :( co za pech! :( nieszczęście w szczęściu .... :( chociaż jak z nim rozmawiam nie czuje tej odległości... on tez nie... czuje bliskosc, ma ciepłe oczy...jejku wyglada jak taki słodki miś z drugiej strony to dobrze bo nie spotkamy sie prędko raczej wiec bedziemy sie poznawać a nie będzie to fizyczne

Gość musisz powiedziec po co ci to
ehhhhhhh czkawka to co ,ze chcial tylko cyce :-0 zmienil strategie , nadal chce cyce tylko ci o tym nie mowi . Skapnal sie ,ze szybko nie pokazesz i ze musi nad toba troche popracowac

to ten co Ci się nie podoba? Ech nie kumam... Prowo? Grat ! Chyba że jest ich dwóch...

jak to dwóch?! to jest co mi sie podoba ale nie ten Arab,Arab wczoraj odkrył swoje prawdziwe oblicze :o wkurzona jestem na niego i nie chce znać żadnego araba więcej ten co mi sie tak podoba to Ałstralijczyk (pisze tak celowo bo może trafić na kafe i nie chce by wiedział że o nim pisze :D )

odkochać sie to niełatwe, chciałabym takiego wartościowego chłopaka, on przypomina mi mojego exa... ale nawet ma więcej podobieństw ze mną... i mimo że znam angielski bardzo słabo dogaduejmy sie, i on mi pisze normalnie nie jakos olewczo a jak nie rozumiem to tłumaczy jeszcze prościej :) czy jakby mu zalezało na cyberku to by to robił ?

nie wiem, nie znam cie ale cos mi się wydaje że twój temat nt tego że Ci się jakiś nie podoba a z nim gadasz przeczytałam i dlatego tak pisze... Chyba że to mi się wydawało tylko że to twoje było?

aa możliwe wczoraj chyba to pisałam, bo myślałam że mi sie już nie podoba bo zrobiłam mu print screena i tak oglądałam i .. jakos wydał mi sie nijaki ale to głupota! przecież nie ma ideałów,sama nie jestem piękna... poza tym jego śmiech ;) ahh spojrzenie... no i myslalam że sie znudzilismy sobą...a dzisiaj było lepiej:)

Gość z poczatku to wydawalas
sie tepa dziewuszka, ale teraz okazalo sie, ze jestes tak tepa, ze az ciebie zal powaznie :(

Gość musgruszkowy
A co to jest ta aŁstralia:)

tłumaczyłam już chyba dlaczego nie pisze Au.... bo niechcący podałam mu link do kafeterii.... :o na szczęście nic nie zajarzył ale jakby zobaczyl topiki o tym to mógłby coś pomyslec ;D