Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda000aa

nie rozumiem jego zachowania..prosze niech ktoś doradzi.

Polecane posty

Gość jagoda000aa

Nigdy nie pisze takich rzeczy na forach ale jestem teraz sama w obcym kraju i nie moge sie kompletnie nikogo doradzić co mam zrobić co myśleć. Postaram się opisać to jakoś w skrócie.wyjechałam do niemiec na studia i poznałam naprawde genialnego chłopaka.jest z polski wiec w obcym miescie i kraju to nas do siebie w pewien sposob zblizylo. okazało się ,że ma ciągle ze mną zajecia,mieszka w tym samym akademiku więc praktycznie cały czas spędzalismy razem. wspolne obiady,wspolna nauka,wspolne wychodzenie do sklepu,kino,wspolne imprezy.ciagle razem. naprawde dogadywalismy się swietnie i wszystko bylo takie niesamowite.nie moglismy się nagadać i uzaleznilam sie od jego obecnosci a on rowniez caly czas chcial spedzac czas ze mną. na imprezach prawil mi komplementy,w zartach obejmował i ogolnie czulam ,ze to moze byc cos wiecej. aa teraz na dniach wszystko sie urwalo i nie wiem co sie dzieje. nagle przy mnie milczy,czas spedza tylko ze swoja przyjaciolką (ktora ma faceta tak marginesie),zartuje ze mną ale już nie tak jak na początku,przesiaduje ciagle u niej na mieszkaniu a mnie odwiedza bardzo rzadko.gdy probuje go gdzies wyciagnac to znajduje wymowki. prosze..niech mi kros powie co zrobilam źle?co się moglo stać? jest mi tak źle bo nie dosc ,ze jestem sama w obcym kraju to jedyna osoba, ktorej mogłam zaufać mnie unika. na poczatku byla miedzy nami taka wielka fascynacja a teraz to wszystko zgasło. nie jestem wstanie zrozumiec tej sytuacji.boje się,że jego przyjaciolka z zazdrosci przeciaga go z calych sil na swoja strone i jej sie to udaje bo wszystko sie zmieniło. nie wiem jak mam się teraz wobec niego zachowywać. czy ignorowac go troche czy nie pozwolic na to wszystko i (mimo ,ze ta jego przyjaciolka mnie nie lubi ) odwiedzac go,pisać i ogolnie nie odpuszczac. prosze niech mi ktos doradzi bo zwariuje. nie wiem co mam zrobic a czuje sie z tym wszystkim sama.

Gość lopae
nie chce mi sie czytać 🖐️

Gość 655555
a nie mozesz zapytac jego co sie stalo?

Gość jagoda000aa
655555@ cięzko tak po prostu kogos zapytac gdy ta osoba unika kontaktu.no bo odnosze wrazenie ,ze on chce ograniczyc nasze kontakty do minimum. tzn uczelnia i nic po za tym. znajac moje szczescie w relacjach damsko meskich,zaczelo mu zalezec na przyjaciolce a ja nie jestem wstanie z nia konkurowac bo on zna ja dłuzej...

Gość jagoda000aa
musiał się od kogoś dowiedzieć, że mam dzieci i męża w Polsce. innej możliwości nie widzę :(

Gość jagoda000aa
jakie to miłe ,że na kafeterii dowiaduje sie ,ze mam meza i dzieci w polsce :/ dzięki za pomoc! high five

Gość jagoda000aa
prosze niech mi doradzi ktos kto chociaz troche zna się na facetach.

Gość Jurita
Po prostu go zapytaj. Prosto z mostu, jakbyś była facetem. Zadzwoń i walnij "słuchaj o co chodzi?" jak zapyta "ale o co Tobie chodzi?" to mu powiedz co uważasz o tej całej sytuacji i dodaj, że jeśli nie chce z Tb gadać i sie zadawać to niech się buja i tyle, bo Ty o uwagę i przyjaźń żebrać nie będziesz. Nie daj sobą pomiatać!

Gość jagoda000aa
nie wiem czy moge.boje się,znamy się dopiero miesiąc i pierwsze co on zrobi to poleci do przyjaciolki ta go na mnie nastawi i tyle będzie z naszej znajomosci.juz mi pare razy dogryzala ,ze cos zauwazyla,ze za dobrze sie dogadujemy.mysle ze to wszystko jej robota. w dodatku na kazdym kroku pokazuje mi jak to ONA zna go dluzej i ona moze sobie pozwolic na wiecej. zawsze gdy bylam 'tą drugą' to dawalam sobie spokoj i odpuszczalam. ale teraz nie moge odpuscic tylko nie wiem kompletnie co robic zeby to wyjasnic.

Gość Jurita
A przepraszam Tw życie zależy od tej znajomości? Nie widzisz że Tw wybranek leci na tą swoją przyjaciółeczkę? Pewnie sie razem bzykają itp. A Ty płaczesz po kątach, aż mi Cb nie szkoda, w moich oczach jesteś żałosna i słaba, skoro tak bardzo sie boisz konfrontacji i tego, że utracisz takiego debila. No ale Tw sprawa.

Gość zazazazaza
Ewentualnie skoro nie przypadłaś do gustu przyjacióółce to ona może go zniechęcać do Ciebie..

Gość no commment
po 30 sek nic nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość Kotku P.Alma
Wiem, że Tu jesteś kurwa nie rań mnie, Anna nie jest dla Ciebie

Gość zimne oczy gada
jagoda000aa ZAPYTAJ po prostu. i uważnie słuchaj odpowiedzi, nawet tego co miedzy wierszami Ja mam taką metodę, że modlę się w danej intencji, polecam i Tobie

Gość fdgdfgdfgdfg
ja sie modle tzlko kiedy jestem zako... tak to nie ma mowy

Gość zimne oczy gada
fdgdfgdfgdfg zakochaj się w BOGU, wtedy twoje zycie stanie się modlitwą :) 🖐️