Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniPytajniczek

BRĄZOWE PLAMIENIA

Polecane posty

Gość PaniPytajniczek

Witam:) Być może któraś z Was będzię coś na ten temat wiedzieć. Od 2 dni mam brązowawą wydzielinę z pochwy. Wczoraj była jeszcze symboliczna. Dziś było jej troszkę więcej. Nie jest serkowata, nie czuję swędzenia. Nie są to moze jakies intenstwne upławy jednak troszkę się przestraszyłam. Konsystencja i kolor a'la ostatnie dni miesiączki. Dziś troszeczkę pobolewały mnie jajniki ale już sama nie wiem czy troszkę się nie nakręciłam:( Zamierzam skoczyć prywatnie do gina, bo tak to raczej nie uda mi się dostać. Troszkę czytałam w necie ale akurat trafiałam na inną tematykę z tym związaną. Dodam, że tabletek nie biorę, nie oczekuję dziecka. Miesiączki spodziewam się pod koniec m-ca.

Gość w mojej pracy
plamienia najczęściej oznaczają że są jakies zaburzenia hormonalne. Ale to już musi ocenić lekarz.

Gość alijagf
brązowe plamienia miałam na początku ciąży

Gość PaniPytajniczek
Dzięki za odp. Z miłą checią zapoznam się z opiniami i doświadczeniem kogoś jeszcze :)

Gość PaniPytajniczek
14.

Gość PaniPytajniczek
Trwają ok. 30-34 I tak trzeba bedzie sie wybrać ponieważ z tego co pamiętam mam takie objawy pierwszy raz w mej miesiączkowej karierze;) Jeszcze raz dzięki za odp. Troszkę też poczytałam w necie chodź dość trudno coś "sensownego" wygrzebać - dużo opisów objawów mało odpowiedzi:)