Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyLat27

Gdzie szukać dziewczyny?

Polecane posty

Gość foxiccca
dawno sie nie usmialam jak tutaj,chlopakowi potrzebne sa leki,dobranoc :)

Gość hahahahhaahahah
też jestem z Krakowa ;p przejdź się koło jakiejś typowo damskiej szkoły wyższej :P albo na politechnikę wydział architektury :) ew inżynierii środowiska ja studiuję na wydziale elektrycznym i ciągle jakieś laski kręcą się obok elektryka żeby je jakis facet poderwał

Gość samo_zuo
ale czy sa chętne na SPACER? :D

Gość malcentra
Jeśli ani koleżanki z pracy, ani dziewczyny ze szkoły cię nie chcą, to spróbuj tutaj - http://sympatie.eu/ Portale randkowe są przepełnione fajnymi dziewczynami. Trzeba do nich tylko zagadać ;-)

Gość xxxjqwertyuiop:)
na pewno nie w internecie!!

Sam jestem w podobnej sytuacji więc powiem Ci bracie tyle - "dupy" nie są warte tego by się o nie starać, bo wszystkie to jeb*ane blachary. Ich cel to znaleźć bogatego frajera, który będzie je utrzymywał do końca życia. Kobiety szukają miłości - to kompletna bzdura jaką kreują i upowszechniają media. One dla kasy są w stanie zrobić wszystko - nawet analingus. Znam przypadki, w których baby dają dupy anglosasom, bo myślą, że on się z nimi ożeni - i to często są mężatki, którym już na stare lata odjebało... I powiem Ci jeszcze jedno - polskie dziewczyny są najbardziej popierdolone na świecie, bo jeśli tylko trafią na obcokrajowca - to Polaka mają w dupie. To jest przerażające. Więc myślę, że będziesz dużo bardziej szczęśliwy jeśli dasz sobie z nimi spokój i zajmiesz się pracą lub znajdziesz sobie ciekawe hobby :)

Gość Marek zegarek
ja swoją znalazłem na portalu erotycznym :D właśnie taką chciałem doświadczoną każdy ma swoje upodobania jak bys szukał otwartej dziewczyny to polecam http://www.datezone.com ;)

Gość gość
Ja poszukałem w centrum ostoya. miałem dość spory wybór i do tego nie długo czekałem na miłość swojego życia

Gość Pikuś88
Ludzie można mieć naprawdę wszystko .. kasę.. fajna furę.. pracę dobrze płatna... A gdzie miłość? Też jestem sam . Wszystko na swoim miejscu a gdy oddaje się kobiecie uczuciem I pełna troskliwoscia to jej zawsze mało... bleh gdzie znalezc miłość? Dojrzali zrozumie I Ci co maja naprawdę w sobie uczucia ...

Gość gość

podobno sie najlepsze fajnie laski w kościołach znajduje albo na procesjach