Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyLat27

Gdzie szukać dziewczyny?

Polecane posty

czesc samotny lat 27:) wywnioskowalam, ze jestes z krakowa? mieszkam w krakowie od zawsze i wydaje mi sie, ze moze zle szukasz? w tym miescie jest wiele pieknych, mlodych, wolnych i inteligetnych kobiet. moze chodzisz w zle miejsca? jesli gdziesz idziesz np.do galerii to przeciez latwo jest zainicjowac rozmowe.

Gość a ja mam ina
na żula?

Gość a ja mam ina
Mnie musiałby chyba na rękach nosić.

chyba ty" ocipiałeś " . miałam na myśli galerie sztuki a nie centrum handlowe. juz chyba wiem dlaczego nie mozesz znalezc dziewczyny na poziomie. potrafisz tylko obrazac a nawet mnie nie znasz. a chcialam Ci napisac na jakie wystway obrazow chodza fajne i piekne studentki. KRETYN

Gość SamotnyLat27
nie prowokacja,jestem poprostu szczerym chlopakiem

Gość nieebieska
juz znalazles wlasnie mnie :D

ide stad :) nie moj poziom rozmowy. czlowiek chce pomoc, doradzic. chyba nigdy nie byles na wystawie w zadnej galerii jesli twierdzisz ,ze w takie miejsca chodza tylko nietrakcyjne rozmowy. jestes bucem. to , ze jestes anonimowy nie zwalnia z obowiazku bycia kulturalnym. osobiscie gdybym spotkala faceta mowiacego"chyba ocipialas" to uzylabym pięści :) ja stram sie chodzic do kina czy galerii zawsze mam nienaganny makijaz i nie mam tlustych wlosow ,jestem szczupla. jesli oceniasz kobiety tylko po wygladzie to sie nie dziwie , ze nie mozesz znalezc nikogo sensownego. no ale coz taki twoj poziom.

Gość SamotnyLat27
Od kilku wpisów ktoś się pode mnie podszywa ;/ Nie jestem żadnym strażakiem. Nie noszę kawy w termosie. I nie klnę! Obrazy lubię podziwiać, ale przy bramie Floriańskiej, a nie w dusznych galeriach. A co do inicjowania rozmowy w Galeriach to szczerze powiem, że po oglądnięciu filmu Galerianki mam mieszane uczucia czy trafię tam na jakąś uczciwą dziewczynę. Nie przepadam za kobietami które wiecznie się lansują ..

mowilam o galerii sztuki. boze czy wam wszystko kojarzy sie z zakupami? ide stad. jesli to nie byles ty to ok. "zaczernij nick" - to najlepsze rozwiazanie

Gość chlop_z_ofcom
hehe nie chodzi do galerii bo tam sie PŁACI a brama jest za friko :)

nie jestem wspaniala. jestem normalna. zadbana, studiujaca, z pasjami. taka jak wiekszosc kobiet. nie poznalam nikogo odpowiedniego ale tez nie szukam.

Gość aka vs pulco
nie nosze kawy w termosie :D yebłem

Gość chlop_z_ofcom
a gdzie nosisz kawe? we flizance? buhahahaahahaa

Gość SamotnyLat27
Nie będę zaczerniał nicka, za trzy miesiące mam urodziny i nick przestanie być aktualny :> Poza tym inteligentna kobieta łatwo rozpozna który post jest lewy, a który autentyczny :)

Gość SamotnyLat27
Dementuję kolejną plotkę: nie mam siostry ..

Gość aka vs pulco
w prawek termos , w lewej chusteczka , bo z nosa cieknie , macho man strażak sam

Gość SamotnyLat27
mama kazała mi żony szukac,bo mam juz swoj wiek,a ona chce wnukow doczekac probowalem zaczernic nick pisakiem,ale nadal jest pomaranczowy :(

inteligencja niema nic do rzeczy- nie znam cie to moze byc prowo, do ludzi w necie obowiazuje zasada ograniczonego zaufania. a co do mojej inteligenci - to nie ja ogaladm reprodukcje w bramie. ide spac, jutro zajrze na ten temat. moze nie bedzie podszywow i cos doradze .

Gość SamotnyLat27
w Geodezji

Gość tru_davis
kolego,przy tobie to nawet nasz kochany offerma staje sie atrakcyjny ;)

Gość maybelineNY
masz rozdwojenie jazni? :(

Gość SamotnyLat27
Btw. Znam jedną Gosię z 91roku. Mieszka w moim bloku, ale z tego co się orientuję ona ma chłopaka, więc to pewnie nie ty :P

Gość SamotnyLat27
---> maybelineNY Nie. To jakaś lesbijka się pode mnie podszywa i zazdrości mi powodzenia u kobiet :D

Gość aka vs pulco
przy nim glen b to mister

Gość okularniczkaZpoznania
jaki ty jestes ograniczony,na pewno w calym miescie jest jedna goska z 91 i mieszka w twoim bloku,żaaaaaaaaaaaal