Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyLat27

Gdzie szukać dziewczyny?

Polecane posty

Gość karolllinna-dzieffczyna
juz wiemy czemu jestes sam, mam wydawac kase na nieznajoma buhaha faktycznie kawa to mega wydatek,powodzenia, obys sobie reki nie zwichnal podczas samotnych wieczorow

Gość a ja mam ina
a co złego w tym, że facet zapłacie za wspólne wyjście do kina czy kolację. Statystycznie facet w PL zarabia o 40% więcej niż kobieta.

nie róbcie z niego sknery :D napisał ze nei bedzie sponsorem w odpowiedzi na zapytanei " czy jest kasiasty" :)

Gość karolllinna-dzieffczyna
inaczej bys mowila jakby cie ten frajer jesienia jak pada wyciagnal na spacer a potem kazal ci za siebie zaplacic jakbys chciala kawe ;D

Gość SamotnyLat27
a podobno współczesne kobiety mają honor i nie są materialistkami, a z tego co tu widzę to ściema ;> owszem mam wokół siebie sporo koleżanek, które niestety są już dziewczynami moich kolegów, więc nie biorę ich pod uwagę w poszukiwaniach nie próbujcie mnie zaszufladkować jako skąpca, bo to nie jest uczciwe podejście. Nie ładnie stawiać człowieka w sytuacji w której może się okazać albo skąpcem, albo frajerem. Przemyślcie to sobie ..

ja mam to samo rostalam sie z facetem i kurde nie wiem gdzie moge kogos poznac :( pracuje, studiuje zaocznie, ale bardziej to sa znajomi niz ktos by sie nadawal na zwiazek na imprezy rzadko chodze bo mi po prostu sie nie chce, i przestalo mnie juz to bawic :P mam 22lata a czuje sie jak babcia :o

Gość seeker89
bycie gentlemanem nakazuje zaplacic za kobiete,a co ma do tego honor kobiety? zalosne :( przeczytaj poradnik dobrego wychowania :)

Gość a ja mam ina
Osobnik płci męskiej, który każe kobiecie za siebie zapłacić po tym jak ją na spotkanie zaprosił to nie facet. Co to się teraz z mężczyznami porobiło? Nie przepuszczają w drzwiach, miejsca w tlk czy skm nie ustąpią, domagają się seksu po miesiącu znajomości, nie podnoszą tyłków z krzesła kiedy kobieta wstaje od stołu ale rachunki każą płacić, brudne skarpety prać i wstawać do dziecka w nocy.

Gość mama_offermy
pokaz jakies swoje zdjecie to ocenimy czy jestes frajerem :D

Gość do ina
masz racje,co sie porobilo z facetami,wiadomo ze placi ten co zaprasza,ostatnio mi proponuja randki,najlepiej u mnie w domu-bo taniej ja sie narobie a jasnie pan przyjdzie na gotowe

Gość SamotnyLat27
hola hola chłopcze, a gdzie ja niby napisałem że ją zapraszam i każę za siebie płacić? Czytajcie proszę wszystkie wypowiedzi, a nie jakieś fragmenty wyrwane z kontekstu :> Jeśli ja bym zapraszał to ja bym płacił - to przecież logiczne. Cała sprawa obija się o to, że nie zaprosiłbym jej jeśli bym jej trochę nie poznał. Dlatego zawsze na początku proponuje się spacer :>

spacer to dobra opcja gdy świeci słoneczko, jesienne chlapy nei sprzyjają spacerom :) nie am gdzie usiąść, biedulka ci zmarznie :( W tym okresie rozmowa przy kawie to najlepsza opcja na pierwsze spotkania :)

Gość tru_davis
pytam z ciekawosci,gdzie pracujesz?

Gość Kikata2435
zapraszam cie na spacer.. ale nic nie kupuje bo TY STAWIASZ :D

Gość jestes koszmarnie
drętwy i zasadniczy.Zadnych odstępstw , żadnego luzu.Lato , jesień , zima to nic że smarki z nosa lecą , i dupa odpada z zimna spacer musi być , a jak jej za zimno niech weźmie kawę w termosie.Ale dupek.

Gość helołziomy
specery sa dla pedalow jak mnie ktos na spacer zaprasza to odrazu dostaje bloka,nie jestem psem zeby mnie wyprowadzac ;p

Gość helołziomy
specery sa dla pedalow jak mnie ktos na spacer zaprasza to odrazu dostaje bloka,nie jestem psem zeby mnie wyprowadzac ;p

Gość sybillaZpiekla
dretwy zasadniczy z trudnym charakterem na bank jestes bykiem zodiakalnym ;D

Gość a ja mam ina
Spacery są urocze ale wiosną i latem. ps. jestem dziewczynką

miło pospacerować, świat jest piękny, ale rozmowa w ciepełku, patrzenie sobie w oczy ma swój urok i atmosferę :)

Gość chlop_z_ofcom
kawa w termosie hahhaahahahahaha nie to bylo dobre :P i pewnie kanapki robione przez mame,no chyba ze to za duzo :D

Gość a ja mam ina
heheh to zależy z czym te kanapki;p

Gość a ja mam ina
Za czasów mojej młodości też mnie kilkanaście razy obcy chłopcy zaczepiali na ulicy czy w parki i zapraszali na kawę czy piwo. Do dziś pamiętam jak na starym rynku w Toruniu jeden pan z pieskiem nazwał mnie kwiatuszkiem. Starość nie radość;)

Ja z moją pierwszą sympatią spacerowałam dzielnie przez zaspy śniegu, buty mi przemokły, było cudnie. Dopiero potem ogrzaliśmy sie w lokalu :)

Gość chlop_z_ofcom
suche! moze sobie w kawie maczac :P

Gość chlop_z_ofcom
podryw w parku na spacer u nas nazywa sie na żula :P

Gość jestes koszmarnie
ożeń się z sikawką , strażak sam(otny)

Gość mama_offermy
dziewczynki,oni chca zmeczyc na spacerze a potem w krzaki na maślaki,zachowajcie swoj wianuszek dla meza

Gość a ja mam ina
A ja zimna nie lubię. Przy temperaturze 0 stopni sztywnieją mi dłonie i stopy. Noszenie 3 par skarpetek nie pomaga, dlatego nawet gdyby sam Jean Reno zaprosił mnie na zimowy spacer musiałabym odmówić.