Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mancyka87965

Sex w aucie? czy to brak szacunku do samej siebie?

Polecane posty

Gość Mancyka87965

nie spałam jeszcze z moim nowym facetem ..lecz ostatnio nawiązał do rozmowy o sexie w samochodzie i nie widzi nic w tym złego. co o tym myslicie?bo zastanawiam się co zrobic kiedy dojdzie do takiej sytuacji. odmówic?

Gość nie widziałas nikogo w takich
nie a niby dlaczego , no chyba że przy drodze z nieznajomym to lipa

Gość bejbz
Odmówić. Ja jako facet, nigdy bym tak nie poniżył kobiety bzykając ją w samochodzie, w kiblach, klubach, itp. Dla mnie liczy się tylko mieszkanie i tam to robimy.

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
jeli nie masz ochoty chetnie pojde za ciebie :classic_cool:

Gość sie nie znacie
super jest

Gość Mancyka87965
Izabela Barton-Smoczyńska "jeli nie masz ochoty chetnie pojde za ciebie " mój facet nie lubi łatwych:)tak więc masz problem:)

Co jest ponizającego w seksie w aucie? Do tego ten dreszczyk emocji, że ktoś może zajrzeć przez szybę.:)

Gość Mancyka87965
dreszczyk? to zaden argument..

Gość bejbz
Choćby to, że jak masz małe auto, to jest ciasno i brak komfortu podczas sexu, co innego jak masz jakiegoś SUVa to już nieco więcej miejsca, ale dla mnie i tak beznadzieja. Czyżby koleś nie miał jakąś obskurny dom, czy mieszka z rodzicami, że wstydzi się zaprosić do mieszkania na bzykanie?.

Najlepszy jest seks pod kołdrą w łóżku. Zwłaszcza kiedy za oknem mróz. :classic_cool: Po co dwoje kochających się ludzi miałoby sobie urozmaicać życie seksualne...

Gość Mancyka87965
wręcz przeciwnie koles jest dobrze ustawionym facetem/ z własnym mieszkaniem i własną firmą..ale twierdzi że jezeli ludzie maja na siebie ochote to nie istotne gdzie. nie wiem czy ma racje.

Ostatnio do mojego kumpla dowaliła się jakaś laska. Przyjechała po niego i pojechali do jakiegoś lokalu. Sam mi potemj opowiadał jak poszedł do łazienki a ta za nim w wiadomym celu :P Do niczego nie doszło, bo kumpel jej powiedział, ze w kiblu tego nie robił i nie zamierza. Ale jak ktoś chce, jak oboje chcą to czemu nie. Tylko to powinno być jako urozmaicenie, ochrona przed nudą. A na początku związku chyba nie potrzeba dodatkowych bodźców kiedy fascynacja sobą jest największa.

Gość tyles
sex w aucie jest zajebisty. ja teraz z już z żoną po kilku latach wspominamy miło stare zdezelowane auto w którym sie tyle wydarzyło. kiedyś stalismy o 2 w nocy na parkingu któky był przy szkole podjechał radiowóz panowie policjanci podeszli i jak zobaczyli co sie dzieje wsiedli spowrotem do samochodu jak juz skończyliśmy i przeszli na przednie siedzenia wtedy jeszcze raz podeszli i miło poprosili zeby z tad odjechać SEX W AUCIE JEST SUPER

Gość kingulajjdkk56
JEŻELI DASZ DUPY W AUCIE SWOJEMU FACETOWI TO NIGDY NIE BEDZIESZ DLA NIEGO PRAWDZIWĄ KOBIETĄ. ZAPAMIETAJ TO SOBIE.

Gość bejbz
No to może boi się, może ma jakąś kobietę i nie chce w domu. Poza tym byłaś u niego w mieszkaniu ?. Bo to zbyt podejrzane, ale w sumie każdy ma swoje dziwne zwyczaje gdzie będzie się bzykać. Decyzja należy do ciebie, czy chcesz zrobić to w aucie.

Gość Wredna Kobieta...
Seks w aucie tak- ale tylko w dłzszym zwiazku. Na poczatku nigdy- bedziesz tylko jedna z wielu.

Gość MARECKI678
POKAŻ MU ZE JESTES COS WIĘCEJ WARTA .

,,JEŻELI DASZ D**Y W AUCIE SWOJEMU FACETOWI TO NIGDY NIE BEDZIESZ DLA NIEGO PRAWDZIWĄ KOBIETĄ. ZAPAMIETAJ TO SOBIE. '' :D :D :D

Gość OLAF6754
madre zdanie i jest w nim sporo prawdy.

Gość gadacie głupotyyy
większych bzdur nie słyszałam ja swój pierwszy raz miałam właśnie w aucie było wyjątkowo :) dziś ten facet jest moim mężem, znamy się 12 lat i poza sobą świata nie widzimy :) często wspominamy i się śmiejemy z tego :)

Gość tyles
A tak na marginesie masz faceta z autem jest sobotni wieczór. Więc co ty robisz przed kompem?

Gość OLAF6754
większych bzdur nie słyszałam ja swój pierwszy raz miałam właśnie w aucie było wyjątkowo dziś ten facet jest moim mężem, znamy się 12 lat i poza sobą świata nie widzimy często wspominamy i się śmiejemy z tego NAJWIDOCZNIEJ JESTES Z DUPKIEM:) CIEBIE WARTYM:)

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
Mancyka87965 Izabela Barton-Smoczyńska "jeli nie masz ochoty chetnie pojde za ciebie " mój facet nie lubi łatwych tak więc masz problem takie bajki i opowiada :d :classic_cool: DLA FACETA DZIURA TO DZIURA :d

Gość mancyka8785
dzieli nas 100km, tak więc spotykamy się kiedy tylko możemy, akurat dzis wypadło jak wypadło.