Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka,.,

Jakie sa wasze tesciowe

Polecane posty

Gość czarnulka,.,

Jak was traktuja ,jak ukladaja sie wasze relacje,lubicie je czy nie mozecie na nie patrzec .

Gość musgruszkowy
moja to pieprzona alkoholiczka

Gość moja teściowa jest moją
przyjaciółką :-) Z poprzednią też miałam bardzo dobry układ - lubiłyśmy się.

matka mojego eksa była najlepszym członkiem jego wielkiej porąbanej rodzinki kobieta w porządku, ale dzieci to jej zupełnie nie wyszły obecna - bardzo fajna kobita, bardzo mi szkoda jej teraz, jak ciężko zachorowała i praktycznie nie wstaje z łóżka

Gość czarnulka,.,
Ja ze swoja obecnie nie rozmawiam,chociaz mieszkamy w jednym domu,obrabia mi dupe za moimi plecami,a potem potrafi sie w zywe oczy wyprzec,manipulatorka i intrygantka.

Gość czarnulka,.,
Ona mieszka w naszym domu,przepisala go 8lat temu na meza.

Gość olawolapola
moja jest super, jestem 4 lata po slubie i traktuje ja jak dobra kumpele z ktora mozna wyjsc na zakupy :) i najwazniejsze nie wpierdala mi sie w malzenstwo, nie poucza jak wychowywac dziecko :)

Gość czarnulka,.,
To masz szczescie,nie ma nic gorszego jak toksyczna tesciowa.

moja yyy jak jej nie poznalam do konca to super kobietka sie wydawala a jak wyszłam juz za jej syna to masakra calkiem inna kobieta nie lubimy sie ;-) ona udaje ze jest okey fałszywa babka nawet mojej przyjaciółce powiedziala na mnie zle, w oczy mi mówi cos a przed synem mówi ze tak nie było !

no plus ze sie nie wpierd*****ala w wychowanie dziecka ( bo nawet nie dzwoni jak sie mały czuje ) a jak w pierwszym tygodniu kupila mu pampresy to odrazu z pampersami rachunek dała.. widziała go moze z 5 razy na oczy ;-) babcia hehe

Gość czarnulka,.,
Nile lubie zaklamania,wole jak ktos wali mi prawde prosto w oczy a nie obsmarowuje mnie po calej rodzinie i obcych ludziach.Juz wiem na pamiec co o mnie mowi,jaka to ja jestem leniwa,niewdzieczna i jak bardzo ja krzywdze.To taki typ czlowieka ktoremu sie nigdy nie dogodzi.

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
wkurviajaca materialistka !!!!!!!!!!

Gość msgshsnhsgshshssh
Moja jest fajna. Ale zdecydowanie nadopiekuncza, traktuje swoje dzieci jakby ciagle chodzily do podstawowki.

moja teściowa z jednej strony wtrąca się w nie swoje sprawy, jest momentami apodyktyczna i potrafi w najmniej oczekiwanym momencie wbić człowiekowi przysłowiowy nóż w plecy, ale z drugiej strony wiem, ze zawsze mogę na nią liczyć i jakbym się wpieprzyła w nie wiem jakie problemy ona pierwsza przyjdzie mi z pomocą. I za to jestem jej wdzięczna.

Gość Quellinna
Moja to wredna sucz, a do tego materialistka. Ostatnio bylismy w podbramkowej sytuacji i chcieliśmy od niej porzyczyc 100zł, bo nie mieliśmy za co życ a do wypłaty został tydzień. No to powiedziała z drwiącym uśmieszkiem i ze śmiechem " A co? Pieniażki wam sie skończyły?" Kiedyś pożyczaliśmy od niej kasę, w sumie moj mąż pożyczał ( stracił wtedy pracę), ale nigdy mu nie kazała oddawac. Więc nie oddawał, a wzamian moja teściowa miała do mnie pretensje i wypominała mi że pożyczyla kasę. Myślała także że za pieniądze które nam dawała, kupi sobie naszą prywatnosc. Też do domu znosiła nam mnustwo niepotrzebnych w zasadzie rzeczy, zawsze bez mojej zgody, a potem to mi wypominała. A jak powiedziałam mężowi że ja nie chcę tych wszystkich rzeczy i che oddac jej kasę, bo mi wypomina, to odebrała to jako atak na nią. Zrobiła z siebie ofiarę, że tyle poświęca, a ja jestem bezduszna. Nie muszę dodawac, że jest osobą wszechwiedzącą i zawsze znajdzie powód żeby mi dac do zrozumienia że jestem od niej gorsza. I jeszcze traktuje nas z góry, ma kasę i śmieje się z nas że nie mamy tak jak ona ma. Ostatnio chciała nam wcisnąc swój 30 letni telewizor, bo kupiła plazmę- normalnie traktuje nas jak jakiś dziadów!

Gość czarnulka,.,
ja bym jej kazala ten telewizor wsadzic sobie w dupe.

Gość czarnulka,.,
ja od swojej nic nie chce,bo wiem ze predzej czy pozniej by to nam wypomniala,a ja nie potrzebuje niczyjej laski,co do pieniedzy to wole pozyczyc od znajomych niz ja ocokolwiek prosic,juz widze ten kpiacy usmieszek i na sama m ysl rzygac mi sie chce.

Ja niestety swojej teściowej nigdy nie poznam, zmarła:( Ale mogę napisać że moja mama a teściowa dla mojego miśka -jakimś dziwnym cudem zawsze stoi po jego stronie...i go usprawiedliwia.hmm już jej nie raz tłumaczyłam że za grosz nie wie jak ma się zachowywać teściowa..oczywiście wszystko w żartach..:)

Gość czarnulka,.,
Wiem jedno im wiecej sie starasz tym bardziej ktos to wykorzystuje,dlatego mam teraz do tego stosunek olewajacy,bo i tak cokolwiek bym zrobila jest be.