Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

CZY TO COS ZLEGO??

Polecane posty

Cztery lata temu ZAKONCZYŁAM Mój długi związek(Zaręczyny) Oparty na mocnym uczuciu ... Od tego czasu nie mogę znaleźć nikogo,z kim bede w czymś poważnym. Pakuję sie w jakieś dziwne znajomosci,przez te 4lata byłam z 2 facetami,sadziłam ze oparte to jest na czyms więcej,a okazało sie zwykłym sexem,te znajomosci trwaly max3mies. A do tego spałam z dobrym kolegą. Strasznie się czuję bo dla mnie SEX zawsze znaczył uczucie,mocne uczucie ... Czuję sie jak wywłoka,ze w ciągu 4lat spalam z 3facetami których nie kochałam ... Sadzicie ,ze to coś złęgo??

Gość musgruszkowy
To nic złego,jesteś kobietą i masz swoje potrzeby...

Jeśli to są potrzeby,to czemu czuję się tak,ze szkoda mówić.Jak nie szanująca sie dziewczyna

Gość wszyscy szczesliwi sa
sumienie to głos Jezusa on do ciebie muwi

tylko nie wiem co on do mnie mówi...Mam 25lat czyli co mialam 4lata nie spotykać si ę z nikim,nie mieć potrzeb"??? nie wiem sama czy to coś złego ...

Gość dfsfds
tak niepanowanie nad sobą tłumaczcie potrzebami

Gość pjpjpoj
spotkac się to jedno a sypiać to drugie. dobrze,że masz wyrzuty sumienia...idź do spowiedzi...to pomoże...

Pokusy ....chyba zle zrobiłam ,ze spałam z tymi facetami 3ma...Nie było to przemyślane,słabsza chwila ...

sądziłam ,ze to normalna kolej rzeczy,ze jesli jestesmy już jakiś czas ze sobą.To podbuduje to co jest...

Gość dfsfds
przez egoizm dzieje się wiele złego, w imię potrzeb, są zdrady, krzywdy, rozbijane są małżeństwa, piszę ogólnie ale nie w odniesieniu do autorki. Jakby ludzie panowali nad sobą w kwestii seksu to było by lepiej na świecie.

Gość xdxd
nie to nic zlego

Gość musgruszkowy
musiałabyś być chora żeby się cztery lata nie bzykać bzykaj się ile wlezie ....mówię ci to ja mam 35 lat i wkurwia mnie to że kiedyś będąc w twoim wieku byłam święta ,gdybym mogła cofnąć czas chyba bym z uja nie schodziła

Muszę sie trochę wytłumaczyć ... Ze nie robiłam tego nigdy,z powodu samego sexu,odczucia...przyjemności Sądziłam zawsze,ze bedzie to coś pięknego,co zbliży mnie do tej osoby... Ale to błędne myślenie,jesli ktoś nic nie czuje do Ciebie,nie zmieni tego,jeśli sie prześpicie ze sobą. A ja chciałam tylko byś szczęsliwa znów,jak kiedys... Miałam zawsze i mam zasady.. Tylko chyba sie pogubiłam w tym wszystki ,zle sie czuję jak jakaś puszczalska ...:(

słowa Jezusa Chrystusa do błogosławionej siostry Marii Faustyny. Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

jak ja mam sie z tego wyspowiadać,jak ja nie sama czy to coś tak bardzo złego i jak ja sie przyznam do tego,przed konfesjonałem :/

tak samo jak zgrzeszyłaś powiedz ze uprawiałaś seks z chłopem a delikatniej to ze zgrzeszyłam przeciwko 6 przykazaniu cudzołożyłam z kochankiem dobra z tym ten grzech i tak będziesz musiała odccierpiec jak nie na ziemi to w czyści nic nie ma za darmo jak nie dostaniesz sie do piekła np szkaplerz karmelitański daje gwarancje ze do piekła nie pujdziesz oczywiscie jak terz bendziesz warunki wypełniała

czyściec to też piekło takie sa same kary tylko ze jest różnica w czyscu kary kiedyś sie skończą np kto nosi szkaplerz karmelitański to matka Jezusa przychodzi do czysca i go zabiera d nieba a tak to musi cierpiec i nawet tysiac lat czysciec to pralnia dusz jak wyzej jezus powiedział bóg brzydzi sie grzechem a grzech zostawia brud na duszy http://www.fronda.pl/blogowisko/wpis/nazwa/wizje_zmarlej_w_opinii_swietosci_siostry_medardy_zofii_wyskiel_zm_16_05_1973_poznan

zle się z tym czuję ,nie wiem czy to sumienie...A może zwyczajnie mi przykro,że chodziło im tylko o sex.Tzn ze nie mam ciekawego wnętrza skoro,sie rozpadło i istnialo na zasadzie podtrzymania znajomości sexem..

Gość mnie to kojazy z cycami
bóg i tak cie kocha