Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiieka

czy dac mu szanse

Polecane posty

Gość asiieka

Hej mam 19 lat i polroczne dziecko. Moj chlopak dzieki swoim znajomym wyladowal na miesiac w wiezieniu. Od tego czasu zastanawiam sie czy z nim zerwac. Nie chce juz wiecej przezywac podobnych chwil ale obawiam sie, ze jesli z nim zostane to sie to powtorzy. Zastanawiam sie czy udalo by mi sie go naklonic do zakonczenia tych znajomosci. Bardzo go kocham ale teraz niewiem czy moge na niego liczyc. Moje przyjaciulki mowia zebym z nim zostala a rodzina zebym raztala

Gość Angelika19
Skoro jest nie odpowiedzialny i pakuje sie do więzienia mając małe dziecko to trudno będzie z nim dalej wiązać przyszłość coś wiem na ten temat ja tez miałam chłopaka który siedział w ZK ale na szczęście nie miałam z nim dziecka i zerwałam z nim po co mi taki teraz mam o wiele lepszego i ty tez możesz takiego znaleśc:) głowa do góry

Gość naxi
pamietaj o bezpieczenstwie Twojego dziecka! to jest najwazniejsze, teraz i zawsze i na wieki wiekow!

Gość asiieka
Ciezko mi to zerwac bylismy ze soba 4 lata on mnie przeprasza ale nie ptrafie mu wybaczyc a zerwac tez nie potrafie

Gość Angelika19
Za co poszedł siedzieć?

Gość asiieka
Pobil sie z chlopakiem synem prokuratorki w naszym miescie i ona wytoczyla mu za to proces a ze ten syn jej mial lekko twarz stluczona to dali mu miesiac. Do tej pory. Nie wytłumaczyl mi o co byla ta bojka i to najbardziej mnie denerwuje

piszesz ze poszedl siedziec dzieki swoim znajomym, a co oni go za niego pobili? a moze namowili i on nie ma swojego zdania? bzdura totalna

Gość Angelika19
mój były tez mi dokładnie nie tłumaczył takich spraw. a często bierze udział w takich bójkach? bo mój były to zbyt często to robil a w dodatku jeszcze alkohol i marihuana

Gość asiieka
No wlasnie chodzi o to ze on chce sie z nimi zakumplowac i robil to na ich oczach zeby sie im przpodobac

Gość Angelika19
I jeszcze zapomniałam dodac oczywiście nie ciekawe towarzystwo miał

Gość Angelika19
to głupie z jego strony żeby chcieć sie przypodobać takim typom z pod ciemnej gwiazdy

Gość asiieka
Wlasnie boje sie ze moze dojjsc do tego ze zacznie z nimi pic ja ich nie chce ogladac. To ludzie ktorzy mysla ze ktos jest spoko po tym ile zlego zdziala

Gość asiieka
Nie wiem co mu sie stalo. Nigdy wczesniej nie zachowywal sie tak

Gość Angelika19
Powaznie się zastanów czy chcesz byc z nim czy ta miłośc jest warta takiego poświęcenia