Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr lady

Wytlumaczcie mi cos-dlaczego tak malo osob chce studiowac na polibudzie?

Polecane posty

Gość Mr lady

Z czego to wynika?

Gość kohnnn
matematyka

Gość Te przedmioty to jest
wszystko do opanowania nawet dla kogoś bardzo marnego w nich,ale rzeczywiście trzeba mieć zmysł techniczny,co to za inżynier bez niego.

Gość dfghfghf
tam duzo facetow studiuje podobno a kobiet malo mi sie wydaje ze to takie malo przyszlosciowe kierunki dla kobiet tam sa, moze sie myle ale tak podobno jest ps studiuje na iniwerku rozne przedmioty m.in matematykę

Gość D.BillI
mało??? naprawdę? hmmm jak napisał kolega - wszystko jest do opanowania, a cześć babeczek idzie na polubudę po męża:) ale te, które faktycznie sie interesują będą się musiały trochę napracować w życiu zawodowym na sukces:(

Gość nieebieska
bo dziewczyny nie wiedza, ze na budownictwie bedzie ich kilka a facetow kilkudziesieciu :D

Gość kidysi
bo na kazdej politechnice sa trudniejsze kierunki np.inzynieria materialowa , technologia chemiczna , budownictwo architektura , matematyka lotnictwo i budowa maszyn itp czyli nie kazdy moze studiowac te kierunki

ja piertole na studia sie idzie by szukać męża?! chyba jakieś desperatki i paskudy :o chociaż racje..wiekszosc lasek które znam a które studiują na politechnice to mają albo zeza albo nadwagę albo trądzik jak trąd podobno był nawet kawał że baba jaga chciała znalezc męża więc poszla na polibude :D

Gość nieebieska
musisz byc ograniczona...

Gość chrzanicie jak zwykle
od kilku lat, a ściślej biorąc od rządowej kampanii na rzecz nauk ścisłych i technicznych (jedna z nielicznych rzeczy, które się temu rządowi udały) polityki przeżywają swój boom i każdy, kto nie za bardzo wie, czego chce, chce studiować na politechnice, bo taka jest moda. Jakiś czas temu była moda na zarządzanie, a teraz na polibudy.

Jaś, Małgosia i Baba Jaga poszli na studia. Jaś poszedł na polibudę, Małgosia na asp a Baba Jaga na uniwersytet. spotykają się po semestrze i Małgosia mówi: - My sie w ogóle nie uczymy - mówi Jaś - tylko imprezy i imprezy - My mamy trochę nauki - mówi Małgosia - imprez może nie za wiele, ale często wychodzimy do galerii, na wernisaże etc. Baba Jaga na to: - U nas na uniwersytecie nie ma imprez nie ma, tylko sie kuje i kuje - mówi baba jaga - ale za to jestem najładniejszą dziewczyna na roku.

Gość studeent
a ja nie studiuję ani na uniwerku ani na polibudzie :)

Gość D.BillI
no widzisz Czkawko, ale przynajmniej mają coś w głowie i poszły tam, gdzie mają szansę - jak Baba Jaga:) chrzanicie - ale z tego co wiem to poziom studiów spada...

Gość sdfghjkl
po polibudzie nie ma pracy!!!!! lepsza farmacja