Czerwony przylepiec do myszki 0 Napisano Listopad 5, 2011 Wchodzę tu od paru dni i już zaglądam bez sensu. Da się z tego wyjść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Listopad 5, 2011 kiedyś .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma wawa Napisano Listopad 5, 2011 witajcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gęsTWA nieprzenikniona 0 Napisano Listopad 5, 2011 gdybys napisala: wchodze tu od paru lat ...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpisz w google Napisano Listopad 6, 2011 Ależ , jasne. Po terapii :D. Ja potrafię nie zaglądać tutaj po kilka miesięcy. Potem znów wpadam w cug. Jak nałóg, to na całego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda_Kafeterioholiczka_Cześć Napisano Listopad 6, 2011 Pocieszę cię. Kiedyś ci się znudzi. Znajdź sobie jakieś pasjonujące hobby które wciąga. Ja kiedyś wchodziłam z nudów, albo na studiach jak mi się nie chciało uczyć i śledziłam całymi dniami co się dzieje, teraz też wchodzę z nudów albo jak szukam opinii ale bardzo rzadko się nudzę. Głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach