Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Wytłumaczcie mi dlaczego loty z Polski do Ałstralii odbywają się poprzez Londyn?

Polecane posty

Pewnie dlatego, że nie ma bezpośrednich i trza sie przesiąść w Londynie :D I jak Czkawko Twój men? :D

Gość ptasiek nastroszony
Australia zleciła Anglii z racji jej doswiadczenia z polakami selekcje nawet pół samolotu nie dolatuje do Australii

hehe to nie mój men (jeszcze :classic_cool: ) :D myślę, że dobrze chcoiaż nie gadalismy od wczoraj no ale ile można :P pewnie sie uczy

Gość o łaaaaaaa...
a są w ogóle takie loty ? do Australii wiem że latają przez Anglię ,bo pewnikiem muszą się zameldować u królowej ;) ale ze do Ałstralii ? hmmmmmmm ....

Pewnie dlatego, że Australia jest częścią ichniego Commonwealth'u i królowa tytularnie nadal włada Ałstralią 🖐️ A z jakichś Monachiumów czy innych Frankfurtów nie ma?

no teraz jakąś 22:36... ale ten czas płynie...własciwie to nie ma kiedy pogadac... albo on ma noc albo ja... ;/ eh do kitu i bez przyszłosci :( 😭

tak lewostronny ruch, bycie pod rządami tej calej królowej nic ciekawego, nie wiem czemu ludzie tam w ogole mieszkają...pewnie dlatego, że jest ciepło.

Gość Zainteresowana24
gdzie lezy Ałstralia??

Gość ptasiek nastroszony
to Antypody wiec tam ludzie do góry nogamy chodzą