Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marger i ta

Fryzury intymne

Polecane posty

Gość marger i ta

Dziewczyny jakie jestem ciekawa jakie preferujecie fryzury intymne. Ja osobiście nie lubie byc wygolona na zero i wole paseczek. Podawajcie też swój wiek, ciekawe czy ma on wpływ na wasze gusta:) Ja mam 21 lat.

Hej ja się zazwyczaj tam golę na zero, czasem mi się nie chce to robię przerwę np podczas okresu, miałam tez kiedyś paseczek węższy lub troszkę szerszy a raz złapałam infekcje i cos sie naczytałam o tym że depilacja może sprzyjać wnikaniu bakteri i zostawiłam naturke regulujac tylko okolice. Moj facet się przyzwyczaił, ale jakoś do miłosci francuskiej sie nie palił :P Teraz zwykle na 0 ale myśle żeby trochę urozmaicić i zrobić gustowny paseczek nie wiem czy sie uda go zrobic bo mam tam włoski dosc rzadkie, a z drugiej strony całkowita depilacja podraznia moja skóre moze macie jakis pomysł? i mam 19 lat pozdro

Gość elll1111
okolice na zero, reszta na krótko, mój mówi, że mu się podoba, 26 lat

A jakiś wzorek, kształt , trójkącik, obrócony trójkacik czy tak jak rosna naturalnie tylko skrocone?

Gość different***
Najgorsze właśnie są paseczki.Taki paseczek kojarzy się z wyuzdaną suką,szmatą.

preferuje przystrzyzony trojkacik, wydepilowane okolice bikini - na zero nigdy w zyciu

Gość nljhlhcN
JA MIAŁAM JEDEN I OSTATNI RAZ NA ZERO-MYŚLAŁAM ŻE ZADRAPIE SIĘ NA ŚMIERĆ JAK MI ODRASTAŁO I TERAZ MAM PASEK 23LATA A CZASEM TRÓJKĄCIK BYLEBY NIE BYŁO GŁĘBIEJ ABY MOJEMU MĘŻOWI NIC MIĘDZY ZĘBY NIE WCHODZIŁO I NIC GO NIE KUŁO

Gość offerma ..,,.
mi sie najbardziej podoba paseczek, bardzo mnie to podnieca