Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szostka

Jak utrzymac dziecko na studiach?

Polecane posty

Gość Szostka

To 5 lat, bardzo boje sie tego okresu. Zarabiam około 5,5 tys, moj maz ma 2,5 pensji podstawowej + prowizja (od 3-8 tys). Niestety idzie kryzys, wiec nasze zarobki beda nizsze. W zwiazku z tym chcialam spytac jak wy radzicie sobie z tym problemem. Wynajecie mieszkania i inne oplaty to duzo pieniedzy. Czy korzystacie z jakis kredytow preferencyjnych?

Weź pod uwagę, że dziecko od 3 roku studiów bez problemu może zacząć pracować, bo będzie miało np. tylko 2 czy 3 dni zajęć.

Gość Najważniejsze pytanie
Zarabiam 2,5 miesięcznie i jakos dałam radę utrzymac na studiach dziecko (jestem tzw. samotna matką). Łatwo nie było, no ale dziecko moje pazerne nie jest, nie oczekiwało zbyt wiele, a i samo dorabialo jak mogło.

Gość paolla3d
Od 3 roku na studiach są 2-3 dni zajęć?! Ciekawe gdzie? Chyba na socjologii.

Gość zsxdcfvhk;
5,5 tys chyba zartujesz stado sloni mozna utrzymac,na swoje egoistyczne rzeczy wydasz mniej

tyle zarabicie i sie boisz?? to ile ty masz dzieci albo gdzie one chca studiowac ze przy takich zarobkach ty sie boisz studiow?? ja teraz w lipcy obronilam mgr. moja mam jest pielegniarka i zarabia 1300 zl a tata pracuje w urzedzie i zarabia ok 2000 tys. ja i moja siostra studiowalysmy rownoczesnie w 2 roznych miastach. rodzice placili nam za mieszkania a na pozostale wydatki mialysmy ze stupendium naukowego plus ja dawalam korepetycje...

Gość MarkoWee
Na rekach.