Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staż!!!!

Czy jeśli jest jakiś staż ogłoszony w urzędzie pracy to powinnem skorzystac?

Polecane posty

Gość staż!!!!

Otoz tak w tym roku przystapie do matury(poniewaz w zeszlym nie zdalem) Jak sie okazalo od nowego roku prawdopodobnie bedzie wiele stazy jak co narazie ja nie pracuje. I tak sie zastanawiam nad jakims stazem w urzedzie, zalezy mi na tym by zdobyc jakies doswiadczenie zawodowe, takie bym po studiach mogl latwo zdobyc prace. Slyszalem tylko ze stazysta zarabia 950 zlotych netto miesiecznie.

Gość staż!!!!
Pytam powaznie???? i ile musze byc bezrobotny by otrzymac taki staz?

Gość stazysta zarabia 600 zl netto
i pocwicz ortografie :O

Gość staż!!!!
Moj kolega jest na staze w urzedzie gminy i zarabia 913 zlotych, druga kolezanka 950. NETTO!!!

czasem stażysta zarobi niewiele ponad 800 zł. przynajmniej taką stawkę miał mój znajomy. to chyba zależy od tego czy są dodatkowe dotacje z Unii. aby dostać staż z urzędu pracy musisz być zarejestrowany jako bezrobotny.

Gość rtyjk,m nbvc
w przyszłym roku otrzymanie stażu będzie graniczyło z cudem, bo kończą się fundusze na ten cel stawka za staże z up jest zawsze taka sama i tam trzeba pytać ile to jest w obecnej chwili jesli jakaś osoba ma stawkę inną nie ta z up, oznacza to, ze jest stażysta danego zakładu pracy a nie z up, czyli płatnikiem jest zakład pracy