Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

coca cola w kinie

Polecane posty

Cześć. Ide juz ktorys raz z dziewczyna do kina. mam 18 lat i strasznie mnie wkurza że musze płacic za 2 jebane cole 16 zł... Pomyśli sobie coś dziewczyna jak zaproponuje zebysmy kupili normalne cole po 3,5 w spozywczaku w centrum handlowym? ...

Gość hghtr6g
jak jest madra, to widzac cene koli w kinie, powinna sama cos zaproponowac. chyba ze jest taka paniusią. :O badz madry. powiedz jej wprost, jak ci cos dogafa, to znaczy ze nie warto sie z nia spotykac, a tymbardziej placic za jej cole 8 zloty./

no.. juz bedziemy chyba z 4 raz ale nigdy nic nie powiedziala bo zawsze ja płace, kurwa... wiekszosc kasy na to idzie... pewnie nic nie powie ale może sobie cos pomyslec

Gość hghtr6g
4 raz i teraz reagujesz ? nie badz glupi!! jak nic nie powie, to sam powiedz, ze to drogo, niech wie, ze nie jestes rozrzutny... bo potem jak juz z nia bedziesz, i beda sie zblizac jej urodziny, to bedzie oczekiwala zlotego brylantu od szawarovskiego :O

Słuchaj zależy od dziewczyny. Myślę że nie powinna robić problemu. Kup popcorn a cole możecie kupic przed. Najwyżej powiedz ze przepraszasz ale kasy nie masz juz.

przepraszasz... zawsze ja płace.. a jestesmy razem,,, powinno byc po polowie,,,

co z Ciebie za facet skoro twierdzisz że powinno być po połowie?? To po co masz kobietę skoro dla Ciebie głupi popcorn czy cola to takie wyrzeczenie???:(obleśne nigdy nie pozwoliłbymj by kobieta za siebie płaciła na randkach ze mną

Gość nocozagupiacipa
ej no sory laska jest jakas nie tego moim zdaniem. Po prostu przyjdz pod kina z wlasna cola i tyle, powiedz ze nie stac ci na tyle zeby ciągle kupoac ją w kinie Normalnaclaska zrozumie i ok Jak jest idiotką to tylko zal tamtej kasy

chyba tak zrobie... bo mnie juz to wkurza. moja siostra z chlopakiem zawsze po polowie. ona napoje a on bilety... ale ta pewnie by sie zgodziła ale bedzie zniesnaczona

Gość keczup i musztarda
Autorze jeżeli jesteś studentem albo uczniem i nie zarabiasz jeszcze to powiedz o tym dziewczynie wprost, jak jest normalna to nie powinna się obrazić, za to że nie stać cię żeby za każdym wyjściem do kina płacić 50zł. Czarnamaska - nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną ale wiedz jedno, kobietę się ma z innym względów a nie po to żeby płacić jej za wszystko bo księżniczka nie może raz na miesiąc dołożyć 10zł

Chłopie skoro to dla Ciebie taki problem to chódźcie do kina rzadziej ale jak już ją zaprawszasz to Ty stawiaj, może jakieś ulotki korki? przecież możesz dorobić...

Gość ale ta dziewczyna korzysta
z pieniędzy jego rodziców a nie z chłopaka. Uważam, że póki facet nie pracuje i ma tylko "kieszonkowe", to albo dajcie sobie siana z tym częstym kinem albo płaćcie po połowie. Bo 2 bilety po 20 zł, plus cola 16, plus załóżmy 10 ppcorn, to już daje 70 zł. Jak często do tego kina chadzacie? I co na to twoi rodzice? Ile kieszonkowego dostajesz?

Gość wg mnie to w ogole porazka
sa te bary przed kinem. Kiedys to bylo zle widziane - konsumpcja w kinie. Teraz wszyscy prawie zra :O A w ogole musisz ta kole kupowac? Nie mozecoie po kinie isc sie napic gdzies?

Jestem mężczyzną, owszem wiem z jakich względów ma się kobietę, ale do cholery to on jest facetem i skoro zaprasza ją do kina to powinien zapłacić, jak nie chce to niech nie proponuje wypadu-proste. Swoją drogą biedna dziewczyna, jakby się dowiedziała jakie szopki robi o głupią colę to by jej ona uszami wyszła.

Gość keczup i musztarda
Czrnamaska tak facet ma harować żeby sponsorować próżną lalunię:-O Wiedz, że na świecie istnieją normalne związki nie tylko sponsor - dziunia :-O

To po co ją zapraszasz skoro nie stac ciebie? A jakbyś ją zaprosił na kolację, to oczekiwałbyś, że weźmie tylko mineralną? Nie sta ciebie na dziewczynę to nie zawracaj jej dupy. Taniej ci wyjdzie tirówka.

jestem w normalnym związku, z długim stażem i normalną wartościowa dziewczyną wiec prosze nie uogolniać. skoro kolega pisze że wkurza go to że płaci za cole to niech sobie daruje zaproszenia.

jestem uczniem... mam 18 lat. kieszonkowe rzadko dostaje ale jak już to cała kase na to wydaje...

Gość Minos z Minas
Pewnie czarnamaska to stary obleśny typ, który żeby zdobyć namiastkę "miłości" płaci za dziewczyny, które umawiają się z takim frajerem żeby go naciągać

Gość Pamietnik z Wakacji
Ja w twoim wieku zarabiałem około 1500 zł dziennie. Fakt, że byłem dilerem narkotyków :)

Minos nie interesuje mnie Twoje zdanie na mój temat-mam dziewczyną od 3 lat, jesteśmy szczęśliwi więc naprawdę mi to lotto co tam sobie piszesz:)

bilety ok 30 dychy moge wydac... ale z cola kurde 0,5 l to juz wychodzi z 50 zł...

Z drugiej strony jeśli jej nie zapraszasz, a sama mówi ze chce iść na film i jest normalną dziewczyną która kocha Ciebie a nie Twoje pieniądze to powinna zrozumieć sytuacje. ale jeśli Ty ją zapraszasz to Ty płacisz.

Gość MałaDużaMI
Autorze jeżeli jesteście normalną parą to powiedz jej o tym ,co w tym dziwnego, że nie masz pieniędzy więc cię nie stać na takie wyjścia? Niech ona ciebie w końcu zaprosi do kina i się zrewanżuje. A te puste idiotki piszące "skoro nie masz kasy to po co ci dziewczyna" zaliczam do dziwek, które za spotkania wymagają sponsorowania wszystkiego

no ja zaprosiłem ale było to wymuszone bo juz od jakiegos czasu mi mowila ze by sie przeszła... kurwa..,. całe oszczednosci mi na to ida..

jeśli Ty zaprosiłeś to Ty płacisz. Zapamiętaj prosta zasadę. Wymusiła? ITy mężczyną jesteś??:) Zostaw dziewczynę,bo szkoda jej!