Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

coca cola w kinie

Polecane posty

18 lat to stary słoń, nawet jeśli się uczysz masz np. popołudnia na roznoszenie ulotek, pracę w Mc w weekendy itd. Do roboty jak chcesz pannę pukac.

Gość 52353252
wg mnie ew. mozesz kupic np. w butelce szklanej gdzieś i potem powiedziec że taka jest znacznie lepsza od g... co tam podają. Co będzie zreszta zgodne z prawdą. Tylko jak to Kinepolis to trzeba schowac bo ci kretyni nie pozwalaja na wnoszenie swojego picia. Ja kiedys nawet w kinie kupiłam Kolę, ale w małym sklepie i nie dali mi z nia wejsc.

Gość KoliberKoliber
Lawendowa ty pewnie sporo bierzesz za pukanie:D

nie chodzi o to. moja siostra ze swoim chlopakiem płaca po polowie i jest gites. ucze sie ona tez. uwazam ze powinnismy sie uzupelniac i płacic po równo. jak ja podrywałem dawno temu to płaciłem. ale jesli jestesmy juz razem od ponad 2 miesiecy to nie uwazacie ze powinnismy po rowno?

Gość Pamietnik z Wakacji
A chociaż ja pomacałeś w kinie? Czy tylko gapisz się w ekran i tracisz te marne kieszonkowe? Postaw jej ta colę, ale w kinie weź ją za rękę, potem lekko pogłaszcz, daj buzi opierając dłoń na jej kolanie. Tylko wtedy jej nie obmacuj, a dalej to już twoja inwencja.

Dokłądnie! Ja w Twoim wieku już pracowałem. W życiu by mi do głowy nie przyszło żeby mojej Ukochanej żałować czegokolwiek, to chore jakieś:( Chociaż ona chce płacić za siebie nigdy jej na to nie pozwalam, ale czasem mi sprawi miłą niespodziankę sama:) Chociaż najważniejszym prezentem dla mnie jest to, że jest:)

Aha! Czyli jak już jest z Tobą to nie musisz się starać tak??:( Nie mam pytań. Szczyt wszystkiego...

Gość Zdrowo zakręcona panienka
Facet ma roznosić ulotki bo próżna pijawka nie może raz na jakiś czas podzielić się kosztami za to z czego ona sama korzysta?:D Zadajecie się z takimi "dziewczynami" a potem lament:)

Gość Pamietnik z Wakacji
Andrews nie chodzi o to. moja siostra ze swoim chlopakiem płaca po polowie i jest gites. ucze sie ona tez. uwazam ze powinnismy sie uzupelniac i płacic po równo. jak ja podrywałem dawno temu to płaciłem. Nie możecie płacić po równo. Zapomniałeś chłopcze, ze to ona ma to czego pragniesz - cipkę i cycki, a nie ty :D Ty płacisz, ona ci daje :P Gorzej jak płacisz i nic z tego nie masz.

ja nie płace zeby ją sobie pomacać!! mi chodzi o to żebysmy wspolnie spedzili fajnie czas...tez lubie chodzic do kina...

Gość Pamietnik z Wakacji
marceli Havranek LawendowaMelodia j**ac takie laski. Żeby za sex placić hehehe Zawsze płacisz za seks. Jak nie pieniędzmi, to nerwami i zdrowiem :D

czarnamaska. jak bede pracował i miał kase to kupie jej nawet w tym kinie wszystko co bedzie chciała... ale jak teraz jej bede kupował to nie bede miał na nic kasy... ja tez chce sobie kupić jakiś ciuch czy cokolwiek... czasem uda sie cos dorobic ale tez chcialbym sobie cos kupić dla siebie, kieszonkowych nie dostaje prawie wcale wiec za to ze ide z nia do kina płace w wiekszosci z własnej kieszeni

Gość 52353252
Moim zdaniem te wasze porady sa nie do końca mądre. Jasne, że powinno byc tak zeby wszyscy ie zwracali uwagi na kasę, itp. Ja jak byłam z moim chłopakiem, był biedny, nie miał nigdy kasy nawet jak miał 24 i więcej, to ja stawiałam, nie gniewałam sie nic a nic. Ale wiecie co, jak pozniej sie pozarłam, to zaczęło mi coraz bardziej to wszystko w nim wkurzac, że zniego niedojda, a z innych facetów nie sa niedojdy. Facet musi imponowac babce, przynajmniej trochę. Może co chocby drugi raz kupowałabym gdzieś przedtem np. colę właśnie w szkle, bo za kazdym razem to naboerze podejrzeń... :p

skoro ją zapraszasz to Ty płacisz. nie rozumiesz nadal?? masz problemy z logicznym myśleniem. Szczytem buractwa jest zaprosić laskę do kina i powiedzieć jej kochanie płacisz za siebie. Jeśli nie masz funduszy nie zapraszaj jej, można inaczej spędzić fajnie czas choćby właśnie przy ściągniętym filmie w domu, na spacerze itd... Ale problem nie leży w tej coli, tylko w tym, że uważasz że skoro już z Tobą jest to Ty nie musisz się starać. owszem musisz. O kobiety trzeba się ciągle starać.

Gość Pamietnik z Wakacji
Andrews ja nie płace zeby ją sobie pomacać!! mi chodzi o to żebysmy wspolnie spedzili fajnie czas...tez lubie chodzic do kina... :D Ale naiwniak. Ona nie potrzebuje kinomana, tylko, albo chłopaka - namiętnego, albo frajera, który za nią zapłaci i dostarczy rozrywkę. Na pewno nie kolegę do kina. Zastanów się którym z nich chcesz być. Kobiety nie lubią ślamazarnych i bojaźliwych romantykow, tylko facetów z jajem. Zabawnych i wiedzących czego chcą. Okaż jej trochę namietności.

debilu nie chodzi o płacenie za sex, ale jeśli zapraszasz do kina,restauracji, muzeum TO PŁACISZ. Moja córka zarabia na swoje kaprysy i jeśli kogoś zaprasza to płaci. I to kobieta, a co dopiero facet.

Gość 52353252
u nas te zwyczajne że faceci płacą biora się przede wszystkim z tego, ze zarabiaja jeszcze raz tyle albo i wiecej. Jasne, że jak jestes jeszcze młodym szczylem to mozesz nie miec kasy. TYlko to zmniejsza twój prestiż co nieco...

A tak na marginesie-cola jest niezdrowa, szkoda żołądka bardziej niż tych 12 zł... Pracowałem, bo chciałem pracować zeesztą sprawiał mi przyejjmność fakt że mogę mieć jakieś własne pieniądze a przy okazji mogę komuś pomóc(udzielałem korków)proste, nie??

Gość olgaola85
a moze niech ona idzie na ulotki zarobic na cole?czemu on? my mamy prace ja studiuje zarabiam o wiele mniej zawsze place zasiebie ale nie musimy kupowac coli za 8zl;/ mozna zawsze po kinie skoczyc na cole np do maca za 3zł korona z glowy nie spadnie w wieku 18 lat miec hajs na stawianie kina i jeszcze zacia- bez przesady

jezu. sex mam jesli chce... już jestem z nia 2 miesiece a przedtem pół roku byliśmy bliskimi kumplami a od ponad 2 miechow para. ale narazie cała kasa mi idzie na takie rzeczy i nawet kasy na ciuch nie mam

Gość 52353252
słuchanie porad tu jest strasznie niebezpieczne. Bo sa kretyńskie, 99 % osób udaje że nie ma uczuc, zawsze chodzi o seks, itp. Moim zdaniem to zbdury, ale nieraz przejachalam się na kretyńskich poradach z kafe...

Lasę do seksu w tym wieku masz? na seks jesteś dorosły ale na zarobienie samemu trochę kasy i zachowanie się przyzwoicie już nie??

Gość reewtwewet
ale założę się że Ty ją zapraszasz, co? :) to w ogole bardzo często już 4 raz do kina iśc w ciągu 2 miesięcy :O nie możesz np. zapraszać jej do domu?