Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

coca cola w kinie

Polecane posty

Gość A tak właśnie to tak
no znamy sie i rozmawiamy ale no... eh nie mam jak zarobić... Jesteś cipa nie facet. Żalisz się na forum ale porozmawiać z nią nie możesz normalnie.

Gość niekonieczny
Po co komu cola w kinie? Chyba idzie się film obejrzeć? Ja własnie dlatego rzadko do kina chodzę, ze wkurzają mnie te tabuny ludzi żrących popkorn i chlkających głośno colę. To już nie można się powstrzymać i zająć trochę filmem? A czasem buraki zostawiają jeszcze na podłodze puszki. Chyba idzie się do kina film obejrzeć, w warunkach innych niż w domu? A swoją drogą, może masz do czynienia z taką, co lubi naciągać? Czy obciągać to już nie pytam :P ale jeśli panna obciągnie Ci za 16 zł, to chyba dobry interes?

Gość Panienka z okienka i misiem
no znamy sie i rozmawiamy ale no... eh nie mam jak zarobić... Skoro o tym rozmawialiście to co ona na to? Nie ma nic przeciwko?

Gość Minos z Minas
Seksić się potrafi ale porozmawiać jak normalny człowiek to już nie. Miłość wielka, że hej, skoro nawet nie potrafią ze sobą rozmawiać.

oj ale mi wstyd. w ogole to moja rodzina jest biedna... auta nawet nie mamy a od niej rodzice sa nadziani...

Gość bez nicka.
"O ja głupia c*pka, zapomniałam, że istnieją proxy" ta captcha nie pozwala korzystać ze zwykłego proxy

Gość fggsdg
ja tez mam lat i ze swoim zawsze idziemy do biedronki :D kupujemy to na co mamy ochote ja do torby pakuje i idziemy .. nie ma problemu bo mi i jemu jest zal tracic tyle pieniedzy na to co w sklepie jestw promocji za 3zloty

Gość Panienka z misiem
Nie powinno być ci wstyd, normalna dziewczyna to zrozumie. I do tego skoro ona ma kasę to nic jej się nie stanie jak następnym razem to ona zaprosi gdzieś ciebie

tylko ze ona mnie nigdy nigdzie nie zaprasza oprocz jej domu... zawsze tylko mowi ze fajne filmy leca i by sie przeszla...

Gość 445745
no to powiedz po prostu "nie mam już kasy", ale nie mów jej "taka z ciebie paniusia to sama mnie zaproś", albo "ale dzielimy się na pół!"

Gość cetniem f
czarnamaska ma raje.zapraszasz to placisz a jak marudzin o kinie to wtedy powinna tez zaplacic. moj ex zapraszal mnie i placil ...ale za to ja zaplacilam nastepnym razem albo zaprosilam go na kolacje.bo chcialam. uwazam ze to trzeba uzgodnic skoro jestes con chwile splukany.nie zapraszaj jej jak nie masz kasy.kup se ciuch jak uwazasz ze ci potrzebny bardziej niz jakies kino. a jak ona chce to niech placi,zwlaszcza ze jest kasiasta. w ogole wedlug mnie ta cala cola w kinie by nie potrzebna byla.pic mozna tez wode ...wez z domu nawet i pierdol to czy sie napije czy nie.ewentualnie sama se pojdzie po cole a ty poznasz ze przy takiej damusi nie dasz rady jej utrzymac.pozdrawiam