Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaelitta

Spędy integracyjne - zabronić?

Polecane posty

Gość Rafaelitta

Mam złe doświadczenia z wyjazdami przez mojego exa i czy mogę zabronić obecnemu partnerowi takowych spędów? :o Każdy wie co tam się dzieje - sodoma i gomora, to pikuś :(

hmmmm moim zdaniem jak sie kogos na prawdę kocha to wiernośc nie jest żadnym wyczynem ;) pusć go i zaufaj ;) albo wyslij za nim małego szpiega ;)

Po co na takie gówno jeździć? Bez sensu. Wiadomo, że to jest pomysł lewactwa, żeby rozbijać rodziny.

Gość cvx bbv
Ty nie masz prawa niczego zabraniac swojemu facetowi, to raz, a dwa, zastanow sie nad swoim zwiazkiem i zakoncz go juz teraz, skoro facetowi nie ufasz.

Gość vyjgh
jasne, że nie puszczaj. co innego szkolenia, a co innego wyjazdy integracyjne, ktore mają na celu zbliżyć współpracowników. Moim zdaniem to chore.. Gdzie jest powiedziane, że trzeba być 'zintegrowanym' żeby pracować dobrze i efektywnie. Zwłaszcza gdy każdy robi swoją działkę i nie ma prac/projektów zespołowych. Poza tym uważam, że i tak w pracy się wszystkich jako-tako zna i więcej nie trzeba. Wiecej się z nimi siedzi czasem niż z własną rodziną.

Gość znajdz faceta dla ktorego
jedynym celem nie sa spedy integracyjne:o

Gość znajdz faceta dla ktorego
poprostu dojrzalego;)