Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KizioMiziooo

Kilka pytań o Jenny8787

Polecane posty

Gość KizioMiziooo

Skoro twierdzicie,że niby tak dobrze ją znacie to podajcie fakty... skąd jest? jak się naprawdę nazywa? jaką szkołę kończyła? jak długo siedzi na tym forum? ile ma lat? jak odpowiecie na te pytania możecie się wypowiadać...jak jej nie znacie to milczcie!!

Gość LucindaWuu
Ze wsi. Szkole srednia. Za dlugo. Ma 27, a wyglada na 29.

Gość LucindaWuu
24 (rocznik 87), gafa palcowa.

Gość bvcbvcbvcbcvbvb
1. Ze wsi 2. Wykształcenie zawodowe ma 3. O wiele za długo 4. Chyba 27 lat ma

Gość xyzzzzzz
pochodzi z miasta :Torunia skończyła:licencjat siedzi tu od 5-6 lat ma 24 lata

Gość xyzzzzzz
tak na prawdę nikt w realu jej nie zna ,tylko z tego co pisze na kafe

Gość Reevsquadd
Nikt tu nie będzie starał się na siłę odpowiadać na Twoje głupie pytania idiotko.Sama się możesz jej zapytać.Ona jest na dobrej drodze by tu wszystko o sobie wrzucać włącznie ze zdjęciem tyłka.Zresztą kogo to obchodzi?Jak obchodzi Ciebie to jesteś jełopem i to już Twój problem.

Gość KizioMiziooo
Jestem Idiotką!Tu akurat przyznam Ci rację.

Gość poloolookkkaa
Pochodzi ze wsi Rogóźno Teraz chyba buduje dom pod toruniem (tzn jej mąż bo ona jest biedna jak mysz kościelna) Ma na imie Magda, jej mąż to maciek, córka nikola ma 24 lata

Nikola , koszmarne imię , spolszczone imię francuskie (Nicole , które należy wymawiać Nikol, z akcentem na ost sylabę) słyszałam już podobne ..np Enryko , typowe imię nadawane przez przytępawych i niewykształconych rodziców

Gość do mulanaa
do tej co się za koleżankę podawała. A czy faktycznie jest taka bogata za jaką się podaje?

Gość TAK jest bogata
i mówiła mi że sra na was swoim brazowym ciekłym kałem

Gość do mulanaa
dobra jenny, nie ciebie o zdanie pytałam

Gość TAK jest bogata
mogę ci dac moje resztki z kolacji jak chcesz bidulko

Gość do mulanaa
możesz mi buty czyścić jenny

Gość ertk4634534
jeżeli to prawda to naprawdę mi jej szkoda. Nie miała kiedyś kasy to teraz chwali się w internecie że jest bogata.

Gość nie,
nie jest bogata

Gość ALE MACIE PROBLEM
a ja to wam powiem że laska jest płytka -od urodzenia tak ma mąż ją robi w bambuko a ona łyka to bo ją kasą zapycha czasem i jeszcze jest z tego dumna to jest taka laska że jak ją facet zostawi to nawet sobie doopy samodzielnie nie podetrze bo nie wie do czego papier służy

Gość 67hej noł
ludzie wy łykacie każda prowkacje i tak na prawdę jennifer jest z was wszystkich najmądrzejsza a wy napierdalacie od 2 godzin w kalwiaturę:/ jakims trzeba byc ułomem?

Gość ALE MACIE PROBLEM
jenny nie jest mądra uwierz mi-wiem

Gość jennifer 8787*^*
ertk4634534 Jesteś fałszywy, pisałeś, że jestem zajebista. Zazdrościcie mi wszyscy.

Gość nie,
oj jennifer, jennifer...to się kwalifikuje do leczenia

Gość fan pupy Jennifer
Jennifer gdzie temat o Twoim tyłeczku?

Gość masz prawde o jenni i się
Jenny ma cos nie tak z głową i to jest pewne i nie pisze tego przez zadrość, broń boże czytając jej wypowiedzi i patrząc na poczynania w necie ni można inaczej stwierzdić. Sama opisywała, ze nienawidzi dziecka, że zniszczyło jej ciało, ze go nie kocha, że wolałaby, zeby go nie było Męża tak samo oskarżała, ze jej nie kocha, ze myśli o byłej, ze ona jest tylko substytutem Opisała rodziców jako wrodzona patologię, ze ojciec surowy i nie wybaczył jej, ze wpadłą w liceum, ze miała do usa jechac sie uczyć a tu dziecko jej facet zmajstrował Matka tez jakaś nieuzyta, brat rwedny, bo rodziców pupilek Jednym słowem, obraz nędzy i rozpaczy - ale to nie my wymyśliliśmy tylko ONA nam to sama opisala A , ze ją mąż zaniedbuje, a że ma głupie studia, a że kolezanek nie ma Sama sobie winna naskakiwała jaka to ona pieka i bogata a my wyjadamy ze śmietników Robiła prowokacyjne foty z kasą i kartami kredytowymi a równolegle pokazywała sukienki z allegro za 30 zł Moze i pieniądze ma - dzięki mężowi, ale ona sama nic nie reprezentuje Ma 24 lata i nic nie osiągnęła, nie ma pracy, ambicji osiagnięć. Siedzi zamknieta w dwóch pokojach, nawet nie gotuje bo teściowa to robi w takiej klicie za wiele sprzątania też nie ma. dziecko w przedszkolu w końcu się trochę zsocjalizuje Maskara jednym słowem więc cóż takiej pustej i wypalonej osobie pozostaje robić? chwalić się, ze sie dom buduje, wybierać płytki itp IOna chce wyprzeć ze swojej świadomości poczucie niższości którego cały czas doświadcza Myśli, że pieniądze to wszystko a tymczasem lipa Bo pieniadze to nic, bez intlektu i życia kulturalnego, rodzinnego, bez przyjaciól Ona się wyzywa na forum bo w realnym zyciu nawet nie ma się komu pochwalić Bo prócz męża i córki każdy ją ma w dupie, nie ma nawet z kim na zakupy iść, więc kupuje na allegro, bo bogactwo jakoś jej kolezanek nie dało

Gość ALE MACIE PROBLEM
głupoty się nie zazdrości tylko współczuje

Gość poszukalam i mam
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?s=13caca a7b67910fab7493cac4bc58ffb&t=238964 Widzicie robaczki, jednak miala racje nawet na wizażu pisała o slubie! A wy naskakujecie jak ktos pisze ze ja zna. Pomyslcie okolo 30ludzi w klasie w podstawowce, pozniej 30gimnazjum, liceum tyle i cop twierdzicie ze to takie nierealne!

Gość wiecie cuuu
no,ale to tylko obserwacje. a gdzie ta prawda??

Gość tyhgff
jenni miała slub w grudniu idioci jeszcze dzisiaj to pisałą