Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proxxy

czy można pozbyć się anemii w tydzień? zna ktoś skuteczny sposób?

Polecane posty

Gość olali*
szpinak, sok z buraków -fuj, zelazo w tabletkach, wątróbka- w tydzień raczej się nie uda ale zawsze coś się poprawi! Powodzenia i duuużo zdrowia!!!

w tydzień to możesz zaledwie sraczki dostać. Jeśli na gwałt zaczniesz się obżerać to się zarzygasz. Pozbyć się anemii możesz w co naj mniej miesiąc.

W tydzień nie masz szans - to nie chrypa. Wiele zależy od przyczyn anemii - ja nabawiłam się w ciąży i od 8lat nie mogę się jej pozbyć.Lekarz w końcu rozłożył ręce i stwierdził, że "taka moja uroda". Żałuję tylko, że nie mogę przez to być krwiodawcą. Próbuj sposobów podanych wyżej.

dzięki za rady 🖐️ a jakieś sposoby na zafałszowanie wyników ? może ktoś zna? czegoś się najeść ?napić?

Gość cetniem f
sok porzeczkowy,aroniowy,buraki i zjedz watrobke.ale to nie pomoze w tydzien sfalszowac sie nie dA.PRZYKRO MI

Gość cetniem f
SALIANKA....LEKARZ POWIEDZIAL TAKA MOJA URODA? o fuck co za imbecyl.ty powinnas byc w szpitalu na leczeniu.wtedy wiesz co sie robi? transfuzje krwi doprowadzajacej do normy krwinek czerwonych i bialych.poza tym aniemia to nie uroda a choroba i nieleczona prowadzi do bialaczki.gratuluje lekarza