Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam urodziny

Prezent od chłopaka.

Polecane posty

Gość miałam urodziny

Wiedział co mi się podoba od dłuższego czasu i na co zbieram pieniążki. Nowy laptop - Sony Vaio. Cierpliwie zbierałam kasiorkę, żeby w końcu móc sobie kupić upragniony model. Niestety uprzedził mnie mój chłopak. Miałam urodziny, zrobił mi prezent i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że nie chciałam od niego tak drogiego prezentu - zbierałam sama na niego. Laptop śliczny, zakochana jestem, ale nie mogę przyjąć takiego prezentu. Flakon perfum byłby ok, a nie laptop za 3 tys 😡

Gość miałam urodziny
No i co z tego, że stać? Jestem trochę wkurzona, bo w ogóle nie czuję jakby ten prezent był mój. Zdecydowanie za drogi. Zresztą wiedział, że zbieram na niego sama :(

Gość TrineAngel
Ale masz problem naprawdę. Facet się postarał a ty marudzisz. to jak ci tak źle to oddaj mu tego laptopa i po problemie! co za nie wdzięczna idiotka.

Gość Szymuś
Dasz mu dupy trzydzieści razy, przed każdym zrobisz uwagę, że będzie mógł robić to co chce. Będziecie kwita.

Gość miałam urodziny
Oj tam, ale wy jesteście niekumaci. Nie chodzi o to, że mi się nie podoba wręcz przeciwnie, ale jako prezent na urodziny jest za drogi. Nie jesteśmy ze sobą jakoś bardzo długo, żeby obdarowywać się takimi prezentami zresztą mnie nie stać na prezent o takiej wartości. Muszę zbierać.

Gość Karolyne...
Powiedz mu, że bardzo ci się podoba i na przykład zaoferuj (wiem, ze trudno będzie to zrobić w taktowny sposób) ze oddasz mu połowę pieniędzy, i tak po prostu wspólnie za niego zapłacicie, ale mozesz również normalnie z nim pogadać i powiedzieć, ze prezent jest super (bo jest) ale głupio ci ze wydał na niego tyle kasy i ze nie chcesz być jego "utrzymanką" i zaoferuj, jesli nei będzie chciał zabłacić tylko połowy, ze z tej twojej uzbieranej kasy zapłacisz za jakąś wspólna kolację, wyjazd, wino itd.

Gość i mu sie odwdziecz
To teraz Ty za t co masz już odłożone kup coś jemu np. na święta:) coś porządnego, coś ładnego i drogiego. Nie mówię o 3 tysiacach, ale za tyle co masz nie wiem 1000-2000.

Gość TrineAngel
Spoko nie przywiązuj się tak do tego laptopa, jak cię rzuci to zażąda zwrotu :]