Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaśka 752

mój chłopak zaproponował trójkąt

Polecane posty

Gość joaśka 752

mój chłopak zaporoponował trójkąt my we dwoje plus kolega. proszę o rady ,bo nie wiem czy się zdecydować. czy któraś z was miała już takie doświadczenie?

Gość Trójkątna
A masz ochotę obciągać jeszcze koledze?

Gość Kapral
Olej go !. To pedał ! On ma w duupie ciebie, on marzy aby wylizać rowa kolesiowi który będzie cię dymał . Niech jego ten koleś jego wydyma a w nagrodę on będzie mógł rowa mu chlasnąć . Tak mu powiedz !!!

Gość widzewwidzew
będą cie na dwa baty brać heheh jeden w dupe drugi w morde dobra jazda

Gość joaśka 752
nie wiem czy mam ochotę, pytam o zdanie tych co miały takie przeżycie ,jak to wspominacie?

Gość joaśka 752
proszę o porady osoby z doświadczeniem w temacie a nie dzieci z dostepem do internetu;)

Gość Trójkątna
To jak nie masz ochoty to niech sobie zrobi trójkąt z dwoma murzynami.Na pweno mu przejdzie :)

Gość Kapral
Dzieci nie są Kapralami, dziecko drogie :) PEDAŁ ! Jak mówię, to wiem !!!! Prędzej czy później zostanie zwykłą ciotą !!!

Gość joaśka 752
nie wiem czy mam ochote czy nie , to nie ważne. pytam się jak to jest , jakie są wasze przemyślenia po odbyciu takiego stosunku

Gość asiabbbbbbb
Jezeli przyprowadzisz kolezanke to mozliwe ze bedzie ciebie z nia zdradzac. A jesli kolege to bedzie cie pozniej traktowac jak dz**** . Wiec nie radze jezeli by cie kochal to nie skladal byy takich propozycji

A jakie moga byc przemyślenia dziewczyny, która robiła pałe jakiemuś kolesiowi a jej facet na to patrzył i sie tym podniecał?? No jakie??

Gość joaśka 752
ale przecież nie pytam się LUDZIE o to czy mnie chłopak kocha tylko o doświadczenia związane ze stosunkiem w trojkącie.proszę czytać pytanie ze zrozumieniem

Gość wójekstaryhueik
ty najprawdopodobniej cie zdradza i szuka wykrętów ale nie jestem pewien będę pewien jak po 3kącie zmieni układ

Gość joaśka 752
wlasnie o to pytam , interesują mnie wrażenia ,psychika ale skoro nie masz takiego doswiadczenia i za wiele do powiedzenia to poco sie odzywasz?

Gość joaśka 752
INTERESUJĄ NIE DOŚWIADCZENIA INNYCH DZIEWCZYN a nie to co myslicie o chłopaku i jego intencjach

Gość ble ble ble bla
Ja bym tak chciala, tarmosze dzyndzelka i tak sobie wyobrazam ale jak przyszlo co do czego i moj partner to zaproponowal to sie zniesmaczylam i z nim zerwalam. Dziwne, co nie?

Gość Kapral
Aśka, jak w duupie masz komu dasz to o co i po co głupio pytasz ? Poczujesz jak na dwa paty jest, to nam poopowiadasz :)

a tobie nie przeszkadza bzykać sie z obcym facetem ?/ bleeeee i tez jestem zdania ze twój koleś to pedał... a wiec sex z dwoma pedałami, ja bym sie po fakcie załamała ze jestem taka beznadziejna druga sprawa ze bzykanie bez uczucia to brak szacunku do siebie i puszczanie sie

Gość Nibyrybka
Ja miałam takie doświadczenie z moim poprzednim partnerem. Teraz z perspektywy czasu wiem, że to był po prostu łajdak i zupełnie mnie nie szanował. Niedługo po tym trójkącie zostawiłam go - do końca życia będę mieć traumę. Czułam się jak ostatnia szmata. Miej pewność, że jeśli ci coś takiego proponuje, to na pewno cię nie kocha. Mój obecny chłopak nie wyobraża sobie czegoś takiego - jakichkolwiek trójkątów w jakiejkolwiek konfiguracji. Jednego możesz być pewna - na pewno Cię nie kocha - dla niego jesteś tylko lalką gumową, skoro chce cię udostępnić koledze. W porę to zrozum...

Gość Nibyrybka
Jeśli chcesz się upewnić i go kochasz, to zastanów się czym dla Ciebie byłoby patrzenie jak on posuwa jakąś laskę - jeśli kochasz go, nie mogłabyś znieść tego widoku.

Gość Kapral
Aśka, jak tak myślisz, jak myślisz, to IDŹ NA CAŁOŚĆ !!! Zaproś jeszcze z piątkę chętnych i zagrajcie w oktecie Pobzykacie, nagracie i w necie opchniecie :D I może będzie z tego biznes :) Przyjemne z pożytecznym :D

Gość dwudziestolattekk pytong 20cm
zgódź się pod warunkiem że on też zrobi loda koledze, jak trójkąt to każdy z każdym a nie 2 na 1

Gość joaśka 752
przecież to nie jest forum o miłości tylko o seksie, dajcie sobie spokoj z tym kocha nie kocha. to partner stały ale nie kochamy sie ,wiec skończcie te dyrdymały nastolatek o miłosci. pytam o trójkąt i to tylko te osoby które mają doświadczenie z takiej sprawy

Gość Kapral
Chyba nie sczytałaś :D powtórzę więc : Aśka, jak tak myślisz, jak myślisz, to IDŹ NA CAŁOŚĆ !!! Zaproś jeszcze z piątkę chętnych i zagrajcie w oktecie Pobzykacie, nagracie i w necie opchniecie I może będzie z tego biznes Przyjemne z pożytecznym

Gość joaśka 752
Kapral ,załuje ale nie czytam cie ,bredzisz nie na temat

Gość Kapral
A w grupensexie najważniejszym jest to, aby nie być pominiętym :D