Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o wróżbę

do ametisti

Polecane posty

Gość proszę o wróżbę

po co zakładasz topiki, które znikają po minucie?

Gość ametisti
nie kasowalam ja.tobie odpowiedzialam. powtorze co sadze- w tym roku nie zajdziesz w ciaze a widze przy tobie dwojke dzieci.

Gość aga28888
a czy ja wyjde za maz?

Gość ametisti
prosze o date urodzenia.imie.

Gość s432ss43
31.12.1992 kiedy znajdę faceta z którym stworzę zwiazek?

Gość s432ss43
imię martyna.

Gość aga28888
agnieszka 7 wrzesien 83 rok

Zaraz się przekonamy... Magda, 23.06.1987... Czy odnajdę tę życiową drogę? Ciekawość mnie rozpiera. :classic_cool:

Gość ametisti
martyna--- mysle ze wyjdziesz za maz z wielkiej milosci. za jakies 5-6 lat. brunet. straszy o jakies4-6 lat od ciebie.pozany w podrozy

Gość ametisti
agnieszka- wiecej luzu i radosci zycia. masz wysokie wymagania. to nie jest zle ale znaczy ze przegapaisz duzo okazji bo nie podoba ci sie jakis szczegol.. aki w sumie malo istotny,przez to duzo tracisz. agnieszko- patrz uwazniej i bdza barzdziej wyluzowana.zycie nie musi byc bitwa pod grunwaldem. zycie jest ciekawe i bywa wesole!

Gość ametisti
dekalogowata- tak, odnajdziesz.bedzie to okupione ciezka praca. ale... masz ciekawy wybor---------- jesli bedziesz bardziej ufna i radosna- bedziesz miec duze wsparcie z gory i nie odczujesz mordegi tej drogi. wybor nalezy do ciebie

Gość proszę o wróżbę
Staszek - uprawiam, od 3 lat bez efektu

Achaaa. Dziękuję za wróżbę. A czy mogłabym zadać jeszcze jedno pytanie, czy wyczerpałam limit? ;)

czy mam czekać, czy sie odezwie, czy to że dzisiaj tylko chwile pogadał to znaczy że mu nie zalezy? :( czy stracimy kontakt czy będzie ok? czy kiedyś sie spotkamy :(

Gość aga28888
ametisti wszystko co napisalas o mnie niestety zgadza sie w 100 %, dziekuje. Niestety nie odpowiedzialas mi dokladnie na moje pytanie czy wyjde kiedys za maz, czy to znaczy odpowiedz negatywna?

Gość ametisti
agnieszka- mnie sie wyaje ze wyjdziesz za maz. ze wyjdziesz za maz dwa razy.drugie malzenstwo bedzie tez szczesliwe. nie marte sie . ja nie widze przy tobie samotnosci. widze tylko to ze powinnas dac sobie cos co moge nazwac-wiecej luzu.nie walcz. usmiechaj sie do zycia a bedziesz zadowolona. ty potzebujesz stabilizacji. patrz na mezczyzn bardziej radosnych ale ie lekoduchow.ty mozesz sie bardzo podobac!

Ametisti, a czy zaistnieje w moim życiu ład, za którym tęskniłam latami? Kiedy nie będą miały znaczenia prozaiczne rzeczy?

Gość aga28888
Az mi ciarki przeszly jak napisalas, ze wyjde za maz dwa razy. Jak bylam mlodsza, bylam u dwoch roznych wrozek, i one wlasnie obydwie powiedzialy mi to samo, ze wyjde za maz dwa razy!Ale czy moj maz umrze czy tez sie rozstaniemy?

Gość ametisti
aga- panowie z maja sa dla ciebie. to byki. spod kozorozca. moze jakis raczek.. nie szalej z baranem ani skorpionem. to nie dla ciebie.pozdrawiam

Gość ametisti
dekalogowata- nie wiem czy to malo czy duzo.mysle ze zmiany wieksze so mozliwe dopiero w 2014 roku, wczesniej bedziesz stukac glowa w mur. ale za 3 lata jest szansa jak najbardziej, zycze powodzenia.

Gość ametisti
Pani Czkawka-jestes osoba bez daty urodzenia? tak na "oko"----iluzja iestety tam sie czai. ale moge sie mylic .

Gość nie może byćsas
ametisti- czy moglabys i mi powrozyc? Justyna,29.11.1987 kiedy poznam mężczyzne, z ktorym zaloze rodzine, ktory pokocha mnie? I jak ulozy mi sie zycie zawodowe?

Gość aga28888
Prosze cie powiedz mi jeszcze tylko dlaczego dwa malzenstwa?czy zostane wdowa?

Gość i ja poproszę
ja 17.03.68, on 30.09.68, czy walczyc o tą znajomośc - proszę doradz

mam date urodzenia ale pare osob z kafe z ktorymi niegdys wymieniałam sie danymi osobowymi nie moge by wiedzieli kim jestem no powiem że znak zodiaku WAGA lat 22 iluzja! dobrze powiedziane...wczoraj wlasnie o tym z nim rozmawiałam...że to takie niemożliwe nierealistyczne że on jest 12000km stąd a jednocześnie że się polubiliśmy, sluchamy takiej samej muzyki, on jest 2 lata młodszy i też jest jedynakiem... może widzisz coś wiecej ? z góry dziekuje

Gość ametisti
i ja poprosze- mysle ze powinnas zawalczyc. ale tylko raz. jak sie nie uda------------------------odpusc.