Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o wróżbę

do ametisti

Polecane posty

Gość ametisti
Pani Czkawka- nic Teraz z tego nie bedzie. Nic nie widze. Dlatego mysle ze to iluzja. Jestes przeurocza osoba. Na pewno mozes spotkac tu ponetnego Pana. JAis LEW sie aczaja na ciebie. Tak na powanie za jekies 3 lata ;-)?????

Gość i ja poproszę
Spróbję :) , pozdrawiam

Gość ametisti
aga- zostawisz swojego meza nr jeden. po to aby miec to o czym zawse marzylas. to znaczy chyba jednak rozwod.nie smierc

Gość nie może byćsas
ametisti- prosze o kilka slowa dla mnie, tych waznych slow...

haha o kurcze a już miałam pytać o innych...jest jeden lew, znam go chyba pół życia, nigdy nie robił mi żadnych aluzji itp. nie podrywał, ale sie lubilismy...może to ten... masz dobre przeczucia wróżko! :) chociaż z drugiej strony wolałabym Ałstralijczyka :( albo mojego exa (ryby)

Gość ametisti
Pani Czkawka- prosze. Ja mysle ze nie nas jeszcze tego mezczyzy. Poznasz go na jakims przyjeciu? Tam gdzie bedziesz pic wino i bedzie duzo ludzi . Pozdrawiam i powodzenia

Gość ametisti
i ja dziekuje za zapytania. pozdrawiam i wszystkiego dobrego!

Gość Zdumiona baaarddzo
mogę o coś zapytać?

Gość ametisti
pytaj. jestem

Gość nie może byćsas
ametisti=prosze o wrozbe, to wazne dla mnie... Justyna,29.11.1987 Jak ulozy sie moje zycie uczuciowe, czy i kiedy poznam czlowieka, ktory pokocha mnie prawdziwa miloscia, z ktorym zaloze rodzine? Czy wreszcie wyjde z tego zakretu... :(

Gość Zdumiona baaarddzo
ok. Jestem sama całe życie. Co jest przyczyną, że trafiam na tych niewłaściwych, którzy mnie nie chcą. Agnieszka 14.08.77. Będę kiedyś szczęsliwa w związku?

Gość nie może byćsas
życzliwy komentarz, jak zwykle na kafe...

Gość ametisti
Justyna- ja moge sie mylic ale uwazam ze zaczniesz okres duzych zmian. bedziesz watpic bo owoce swoich zmagan to ujrzysz za dluzszy czas- nie wiem czy moge powiedziec zlae za 3 lata dopiero zaczniesz miec jakas jasnosc sytuacji. Nie bedziesz sie za to poddawac, MAsz duzo sily. I to dobrze bo w dlaszej pespektywie- tak za jakies 7 lat- bedziesz miec to o czym marzysz. Moze to dlugo troche ale NA PEWNO WARTO ! po drodze bedziesz miec pomoc. tak za 3 lata poczujesz to mocniej. Masz ciezko ale przeciez warto sie pomeczyc troche jesli chcesz sie cieszyc za pare latek ! a masz wielkie szanse na realizacje soich planow. WIELKA. Pomoga ci ludzie.PROS !!!!!PROS !!!

Gość nie może byćsas
ametisti- dziekuje:) Warto czekac, zawsze to powtarzalam... A moglabys postawic mi karty na zycia zawodowe?Jak ulozy sie? Czy pozostane w Polsce, czy wyjade? Widzisz zmiany?

Gość ametisti
Agnieszko, przyciagasz mezczyzn slabych bo jestes kobieta silna . Jestes. Ale wewnatrz jestes kobieca, potzrzebujesz adoracji. Spotkasz faceta . Ale MUSISZ MUSISZ pokazywac ze jestes kobieta ktora ma slabosci. Inaczej bedziesz przyciagac slabeuszy. A ty potrzebujesz mezczyzny silnego, z poczuciem humoru, bez uprzedzen w stosunku do sibie samego.Pokaz kobiecosc,ktorej az masz nadto!Nie jakos glupio ..ale to jaka jestes pokaz na zwenatrz

Gość nie może byćsas
a jeszcze powiedz, czy znam tego czlowieka, czy bedzie calkiem obcy? Widzisz go jakos, mozesz go jakos okreslic? A dzieci, cos widzialas?

Gość Zdumiona baaarddzo
Masz rację że takiego właśnie mężczyzny potrzebuję. Czyli powinnam czasem pokazać słabości?

Gość ametisti
Justyna- widzilam przy tobie karte zagranicy. Moi zdaniem zdecydowanie wyjedziesz. JAk bedzie dobra okazja- nie boj sie i zdecydowanie jedz. Jedz.

Gość Zdumiona baaarddzo
A jeszcze dopytam. Kiedy?

Gość nie może byćsas
dzieki... tak wlasnie planuje:) Ciesze sie, ze to potwierdzilas:) Moze tam mi sie uda... :)

Gość ametisti
Agnieszka - za 1-1,5 napozniej poznasz mezczyzne. Bedzie to wazny mezczyzna w twoim zyciu ale to nie z nim stworzysz zwiazek. en facet bedzie zonaty/po jakichs przejsciach/? w kazdym razie bedziesz zakochana na zaboj a on nie bedzie umial sie okreslic, ODPUSC WTEDY!! bo czeka na cibie face bez zobowiazan- taki ktory bedie zzbiegal o ciebie. mimoe ze nie wyzwoli w tobie takiej namietnosci jak tamten zawirowny to o NIEBO bedziesz szczesliwsa wlasnie z tym niz z tamtym potarganym i nie umiejacym sie okreslic!!!

Gość ametisti
Dziekuje wam wszystkijeszce raz ! powodzenia

Gość Zdumiona baaarddzo
1 -1,5 znaczy rok, półtora jak się domyślam? Czyli znowu powtórka z moich życiowych błędów. Ale dobrze, że jednak pojawi się ten właściwy. :)

Gość Zdumiona baaarddzo
amesisti pozdrawiam i dziękuję za wszystko.