Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prosz臋 o wr贸偶b臋

do ametisti

Polecane posty

Go艣膰 prosz臋 o wr贸偶b臋

po co zak艂adasz topiki, kt贸re znikaj膮 po minucie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ametisti
nie kasowalam ja.tobie odpowiedzialam. powtorze co sadze- w tym roku nie zajdziesz w ciaze a widze przy tobie dwojke dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga28888
a czy ja wyjde za maz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
prosze o date urodzenia.imie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s432ss43
31.12.1992 kiedy znajd臋 faceta z kt贸rym stworz臋 zwiazek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s432ss43
imi臋 martyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga28888
agnieszka 7 wrzesien 83 rok

Udost臋pnij ten post

Zaraz si臋 przekonamy... Magda, 23.06.1987... Czy odnajd臋 t臋 偶yciow膮 drog臋? Ciekawo艣膰 mnie rozpiera. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
martyna--- mysle ze wyjdziesz za maz z wielkiej milosci. za jakies 5-6 lat. brunet. straszy o jakies4-6 lat od ciebie.pozany w podrozy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
agnieszka- wiecej luzu i radosci zycia. masz wysokie wymagania. to nie jest zle ale znaczy ze przegapaisz duzo okazji bo nie podoba ci sie jakis szczegol.. aki w sumie malo istotny,przez to duzo tracisz. agnieszko- patrz uwazniej i bdza barzdziej wyluzowana.zycie nie musi byc bitwa pod grunwaldem. zycie jest ciekawe i bywa wesole!

Udost臋pnij ten post

ametisti - a moglabys mi odpowiedzie膰 na moj膮 w膮tpilow艣膰 z tematu w kt贸rym chcia艂as udziela膰 rad 偶yczliwych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
dekalogowata- tak, odnajdziesz.bedzie to okupione ciezka praca. ale... masz ciekawy wybor---------- jesli bedziesz bardziej ufna i radosna- bedziesz miec duze wsparcie z gory i nie odczujesz mordegi tej drogi. wybor nalezy do ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosz臋 o wr贸偶b臋
Staszek - uprawiam, od 3 lat bez efektu

Udost臋pnij ten post

Achaaa. Dzi臋kuj臋 za wr贸偶b臋. A czy mog艂abym zada膰 jeszcze jedno pytanie, czy wyczerpa艂am limit? ;)

Udost臋pnij ten post

czy mam czeka膰, czy sie odezwie, czy to 偶e dzisiaj tylko chwile pogada艂 to znaczy 偶e mu nie zalezy? :( czy stracimy kontakt czy b臋dzie ok? czy kiedy艣 sie spotkamy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga28888
ametisti wszystko co napisalas o mnie niestety zgadza sie w 100 %, dziekuje. Niestety nie odpowiedzialas mi dokladnie na moje pytanie czy wyjde kiedys za maz, czy to znaczy odpowiedz negatywna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
agnieszka- mnie sie wyaje ze wyjdziesz za maz. ze wyjdziesz za maz dwa razy.drugie malzenstwo bedzie tez szczesliwe. nie marte sie . ja nie widze przy tobie samotnosci. widze tylko to ze powinnas dac sobie cos co moge nazwac-wiecej luzu.nie walcz. usmiechaj sie do zycia a bedziesz zadowolona. ty potzebujesz stabilizacji. patrz na mezczyzn bardziej radosnych ale ie lekoduchow.ty mozesz sie bardzo podobac!

Udost臋pnij ten post

Ametisti, a czy zaistnieje w moim 偶yciu 艂ad, za kt贸rym t臋skni艂am latami? Kiedy nie b臋d膮 mia艂y znaczenia prozaiczne rzeczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga28888
Az mi ciarki przeszly jak napisalas, ze wyjde za maz dwa razy. Jak bylam mlodsza, bylam u dwoch roznych wrozek, i one wlasnie obydwie powiedzialy mi to samo, ze wyjde za maz dwa razy!Ale czy moj maz umrze czy tez sie rozstaniemy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
aga- panowie z maja sa dla ciebie. to byki. spod kozorozca. moze jakis raczek.. nie szalej z baranem ani skorpionem. to nie dla ciebie.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
dekalogowata- nie wiem czy to malo czy duzo.mysle ze zmiany wieksze so mozliwe dopiero w 2014 roku, wczesniej bedziesz stukac glowa w mur. ale za 3 lata jest szansa jak najbardziej, zycze powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
Pani Czkawka-jestes osoba bez daty urodzenia? tak na "oko"----iluzja iestety tam sie czai. ale moge sie mylic .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mo偶e by膰sas
ametisti- czy moglabys i mi powrozyc? Justyna,29.11.1987 kiedy poznam m臋偶czyzne, z ktorym zaloze rodzine, ktory pokocha mnie? I jak ulozy mi sie zycie zawodowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga28888
Prosze cie powiedz mi jeszcze tylko dlaczego dwa malzenstwa?czy zostane wdowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ja poprosz臋
ja 17.03.68, on 30.09.68, czy walczyc o t膮 znajomo艣c - prosz臋 doradz

Udost臋pnij ten post

mam date urodzenia ale pare osob z kafe z ktorymi niegdys wymienia艂am sie danymi osobowymi nie moge by wiedzieli kim jestem no powiem 偶e znak zodiaku WAGA lat 22 iluzja! dobrze powiedziane...wczoraj wlasnie o tym z nim rozmawia艂am...偶e to takie niemo偶liwe nierealistyczne 偶e on jest 12000km st膮d a jednocze艣nie 偶e si臋 polubili艣my, sluchamy takiej samej muzyki, on jest 2 lata m艂odszy i te偶 jest jedynakiem... mo偶e widzisz co艣 wiecej ? z g贸ry dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ametisti
i ja poprosze- mysle ze powinnas zawalczyc. ale tylko raz. jak sie nie uda------------------------odpusc.

Udost臋pnij ten post