Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

wolicie siedziec w domu z dziecmi czy pracowac??

Polecane posty

Gość myszky
Ja robię jedno i drugie, musi być jakaś równowaga ;)

Gość spis tematow
ja pracuje na pol etatu,moze kokosow nie zarabiam, ale zawsze to cos..pracuje od 8-12 albo 9-13...wiec wiekszosc czesc dnia mala jest ze mna:)

ja bede od 6 do 14-16 pracowac . ale za to nie kazdego dnia . wiec chyba nie beda AZ TAK DZIECI TESKNIC

Gość mam stały nick normalnie
Teneryfa, zwolnij ten doopościsk, bo ci para z uszu pójdzie:D Nie napisałam, ze pracujące matki nie potrafią dziecku zapewnić ciepłego domu. Może i są takie kobiety-cyborgi, co godzą pracę zawodową z prowadzeniem domu i wychowaniem dzieci, do tego mają czas na hobby, dbanie o siebie, i odpoczynek.... Ja akurat tak nie potrafię, ale nie płaczę z tego powodu. A jeżeli ktoś się sprawdza w takim życiu na wysokich obrotach, nie mam nic przeciwko, jego sprawa;)

Pracuję po 6-7 godzin dziennie..i jakos daje rade i wychowuje dwójke dzieci. ja poprostu lubie swoją pracę i nie wyobrażam sobie tylko siedzenia w domu.Za dziecmi tesknie ale wiem ze jak wracam to jestem tylko dla nich.Ale rozumiem ze są kobiety które wola być w domu i to szanuję:)

Gość LauraWiczyk
Ja lubię i to i to dlatego siedzę z dziećmi w domu i pracuje zdalnie.Fajnie można zarobić a na stronie pracuj-online com mają tak dużo ofert pracy że czasami ciężko mi się zdecydować,którą wybrać.