Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kancurek

POMOCY! O co tu chodzi??

Polecane posty

Gość kancurek

Hej wszystkim, mam taką dziwną sytuację. Otóż na pewnym kursie, na który uczęszczam poznałam fajnego faceta. Problem w tym ( chyba), że to mój instruktor. Oczywiście nigdy nie pchałam się w tego typu relacje tym bardziej ze jest ode mnie starszy gdzies o 8-9 lat ( ja mam 22). Ale on zaczał dziwnie się zachowywać wobec mnie. Zagaduszki na zajęciach, podchodził często do mnie niby, że coś robie źle, przy tym zawsze usmiechał się. Ostatnio czekalam na kolege przed salą gimnastyczną i on wyjrzal i mnie zawolał. Kiedy podeszłam, zapytał na kogo czekam pwoiedzialam dla smiechu ze na niego No i teraz jego reakcja: uśmiech. Więc ja znów uderzylam z usmiechem, ze moze gdzies sie umowimy, a on ok to podaj mi swój numer. Wziął numer, minął tydzien nie zadzwonił, w 2 tygodniu spotkałam go na zajęciach i znów to samo usmieszki, zagaduszki i po zajeciach pytanie: kiedy jestes wolna, mowie w sobote. On: ok Przyszła sobota zero odzewu. Ja jego numeru nie mam wiec nawet jakbym chciala nie odezwe sie 1. I teraz pytanie: jak powinnam sie zachowywac wg was wobec niego. Ignorująco czy tez zdecydowanie. Dodam, ze jest trochę niesmiały i małomówny.

gdyby był taki nieśmiały to nie próbowałby się już umówić. Olej go.

Gość nikt ci nie udzieli kredytu
ja bym dała sobie z nim spokój. Po co się w to pchasz? pewnie nie mógł się pojawić w sobotę, bo nie mógł się uwolnić od żony i dzieci :D 🖐️

Gość kancurek
hehe wywęszyłam czy ma żone i dzieci i NIE NIE MA. Ma za to taką pracę, która nie pozwlaa mu nawet opuścic miasta bo w kazdej chwili moze byc potrzebny, no tez tak mysle, aby go olać, ale kurczę między nami jest taka wiązka chemii:D Szkoda:( Faceci sa nienormalnii, po co biora numer skoro nie chca sie pozniej odezwac, A co myslicie o konfrotacji bezposredniej z nim? Zapytac wprost o co chodzi??

Gość weeseeelnaPanienka.
nie oszmieszaj się dziewczyno :O Widać że sie bawi w kotka i myszkę jakby byl konkretny to juz bylabys po 1 randce 🖐️ pewnie nie ty pierwsza i nie ostatnia w jego życiu gra role myszki ;)

Gość kancurek
Dzieki za odpowiedź, mimo to dobrze byłoby zeby jakis facet wypowiedział się, No dobra ale na zajęciach być normalna jak zawsze a nie jakoś specjalnie obrazoną udawac nie?:D ja to mam problemy, moze to brzmi głupio ale nie dawno skonczylam 5 letni związek i troche ciezko mi ogarnąc te sprawy damsko-męskie. Musze nadrobić ;)