Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t8t6hgt

Teściowa i jej mała tajemnica...

Polecane posty

Gość t8t6hgt

Teściowa jest po rozwodzie i ojciec mojego męża nie utrzymuję kontaktów z nikim. I zupełnie niechcący dowiedziałam sie, że teściowa miała nie jedynaka czyli mojego męża a miała jeszcze dwójkę dzieci. Dzieci te zostały oddane do jakiejś ciotki, te dzieci z czasem tamtą ciotkę zaczęły traktować jak swoją matkę i tam już zostały. Oczywiście nikt o tym nie wie i chyba nikt nie miał się o tym dowiedzieć...Powiem szczerze, że mam z nią na pieńku ponieważ to taka łajza jest a nie człowiek. Każde nasze spotkanie kończy się kłótnią bo ona jest tą sprawiedliwą, uczciwą. Moją mamę ośmieliła się wyzwać od kurwów itd. Korci mnie aby podważyć jej tą sprawiedliwość i nienaganny wizerunek.

Gość patryszja:)
po pierwsze-skoro nikt o tym nie wiem, TO SKAD TY O TYM WIESZ.... po drugie-niech cie nie korci wiejska plotkaro, obrzydliwy pomysł:O

o jak nie znosze takich wscibskich wredot, jak ty autorko:O nie wiesz czemu tesciowa tak zrobila, nie znasz jej historii wiec morda w kubel i sie nie wpieprzaj!

Gość Pisze sie kurew a nie
kurwów

Gość t8t6hgt
A dlaczego mam o tym nie mówić co? Ta kobieta nigdy ale to nigdy mnie nie szanowała, nie wspomnę już o tym że nie szanuję moich rodziców a nawet swoich wnuków na które nie powie inaczej jak bękarty. Będąc w ciąży nie raz słyszałam od niej, że jak nie poronię to znaczy że nie ma sprawedliwości na świecie.

no ze ciebie nie szanuje to jakos jej sie nie dziwie:O:O i nie wymyslaj historyjek na potrzeby idiotycznego topiku:Obo ja za nazwanie mojego dziecka"bękartem" dalabym kazdemu w morde i na oczy wiecej nie ogladala-jakos nie wierze,ze ona tak mowi, a ty to tolerujesz:O męza masz?to sie nie wpierdalaj, tylko każ jemu zalatwic sprawe z matka....

Gość t8t6hgt
No wyobraź sobie, że tak się zachowuję i nie muszę jej wpuszczać do domu bo na ulicy za mną się gania i wyzywa dzieci i mnie. I cipo mój mąż o tym nie wie jakbyć umiała czytac, ale w burdelu to pewnie tylko ciebie klnąć nauczyli prostaczko zasrana

Gość t8t6hgt
No wyobraź sobie, że tak się zachowuję i nie muszę jej wpuszczać do domu bo na ulicy za mną się gania i wyzywa dzieci i mnie. I cipo mój mąż o tym nie wie jakbyć umiała czytac, ale w burdelu to pewnie tylko ciebie klnąć nauczyli prostaczko zasrana

dno dna,szambo i osiem metrow mulu-to ty:O:O wpolczuje twojej tesciowej,serio....taka patologiczna wywloka za synowa:O:Obiedna kobieta....

Gość hahahahahah
no bo na bank to jakies latarniane bekarty,co je masz z rumunskim alfonsem dziwko:D:D:D

Gość lkl;jl
no i po co chcesz ferment robic? zalosna jestes

Gość t8t6hgt
Strasznie biedna to ty jesteś że twój zasób słów jezyka polskiego ogranicza się do wyzwisk i obrażania bo cię mąż nnawet kiijem tknąć nie chce.

Gość patryszja:)
Zadalam ci pytanie kobieto-skad wiesz o tej sprawie? I cos mi sie tez wydaje,ze to nie tesciowa jest winna tych sporów tylko ty.

Gość look at me!
"od kurwow":D:D:D:D napisala wiejska analfabetka:D:D:D:D

Gość t8t6hgt
shadows in the night wiem to od ojca mojego męża, on mówi że nawet nie wie czy mój mąż jest jego synem na 100%. I dlatego odszedł od teściowej bo całe życie bimbała a mojego męża wychowała praktycznie tylko babcia. Tamte dzieci pooddawała bo przeszkadzały jej w balowaniu.

Gość look at me!
bardzo wiarygodne zrodlo-fagas,z ktorym tesciowa sie rozeszla,pewnie ma jakis interes zeby wymyslac klamstwa na jej temat, a ty prymitywie w to wierzysz! zalosna pizdo,zajmij sie swoimi bękartami bo pewnie kazde masz z innym kochasiem!!!!!

Wiesz ja w swoim małżeństwie tajemnic żadnych nie mam i nie umiałabym zasnąć gdybym tak wiedziała coś ważnego co może odmienić np. życie mojego męża. Nie wiem, może najpierw spróbuj prozmawiać z teściową i powiedzieć że wiesz o jej przeszłości?

Gość t8t6hgt
ale z tą babą rozmawiac sie nie da! mąż już razy dzwonił na nią na policję bo potrafi przyjść o 2 czy 3 nad ranem i sie dobijać do drzwi zalana w trupa. Ale oczywiście rano robi z siebie niewiniątko i udaję że sprawy nie było. Ona jest niereformowalna!

Hmmm jeśli jest niebezpieczna lub wykazuję zachowania agresywne to warto by było przede wszystkim w takim wypadku wystąpić do sądu o zakaz zbliżania się do Waszej rodziny. Jeśli jej pijackie czy też po trzeźwemu wybryki były odnotowane przez policję to podejrzewam, że problemu z uzyskaniem takiego zakazu nie będzie. Jednak to trochę zmienia postać rzeczy i może do niej się nie zbliżaj bo nie wiadomo co jej strzeli do głowy...

Gość miss swiata to ja:D
"Korci mnie aby podważyć jej tą sprawiedliwość i nienaganny wizerunek. " Nienaganny wizerunek? Skoro pije na umor,odstawia publicznie awantury? "niechcący dowiedziałam sie"? niechcacy? przeciez piszesz,ze tesc ci normalnie o tym powiedzial,to jak niechcacy? 0/10 marne prowo,wysil sie bardziej zeby twoja historia trzymala sie kupy i dupy:O

Gość t8t6hgt
A co on może mówić? Wstydzi sie jej. Najlepsze jest to, że już od 6 rano siedzi w kościele na mszy i robi z siebie tam wzór cnót a wieczorami chla i się łajzaczy. Mój mąż opowiadał, że do 20 roku życia mieszkał z babcią a gdy babcia umarła to nawet się nim nie zainteresowała. Kilka lat temu podobno nastąpił jakiś chwilowy przełom i nie piła, nie łajzaczyła się. Zaczęła chodzić do tego kościoła. Ale potem znów się zaczęło. Jeszcze zanim się poznaliśmy z mężem to się przeniósł do innego miasta bo miał jej już dość. I tam gdzie mieszka jest uważana za przykładną kobietą a do nas przyjeżdża i nam żyć nie daję...

Myślę, ze jedynym sensownym rozwiązaniem tej sprawy lub początkiem rozwiązania jest rozmowa z mężem o tej przeszłości. Przede wszystkim chyba jednak ma prawo wiedzieć, że gdzieś tam ma rodzeństwo, prawdopodobnie tak samo okłamywane jak i on. Po drugie może ta wiedza pomoże Wam i mu zacząć działać aby się uwolnić od tej kobiety. Wiesz, ja myślę, że ona jest chora psychicznie i stąd te jej zachowanie, do tego dochodzi nałóg. W każdym razie, życzę powodzenia. I dużo spokoju :)

Gość t8t6hgt
chyba masz rację i tak zrobię, trochę mi lepiej bo zła na nią jestem strasznie, swoje życie zniszczyła ateraz chce zniszczyć nasze...

Gość autorka znizyc sie juz
bardziej nie moze. I tak siega DNA! :D

Gość t8t6hgt
dziękuję za rady, dobrze wiedzieć że są jedszcze normalne osoby na tym świecie :)