Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka131

Panowie,czy wolelibyście sypisć z

Polecane posty

dziewczyną atrakcyjną, dobrą w łóżku lecz może marudną lub z trudnym charakterkiem, czy z przeciętną, gorszą w łóżku ale mniej konfliktową??

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Wolałbym z Tobą ;)

lubię wyzwania, nie lubię idiotek bez własnego zdania a z tym mi sie kojarzy "bezkonfliktowa" z opisu ta pierwsza ma temperament

Gość SamotnyLat27
Ja jestem bezkonfliktowy więc myślę, ze pasowałbym do tej pierwszej :>

Gość ale staje mu podczas tych
ninka a do dziobka wolisz gruby lepek czy raczej chudszy?

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 dziewczyną atrakcyjną, dobrą w łóżku lecz może marudną lub z trudnym charakterkiem, czy z przeciętną, gorszą w łóżku ale mniej konfliktową?? Jeśli nasza znajomość opierałby się tylko na seksie to bym wolał tą ładniejszą, bo przecież samo sypianie ze sobą nie oznacza życia ze sobą, więc pewne tej jej złe cechy by mi pewnie nie przeszkadzały :P To rozumiem że Ty jesteś tą 1 ;)

Gość ksaois
wolałbym z taka ktora mi jest oddana w życiu .. Jesli jest dobra tylko w lozku, a w zyciu zołzowata , to jestem na nie

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 Uważam tak bo to Ty zadałaś takie pytanie ;) A to nie chodzi o Ciebie??- mam rozumieć że masz z kim sypiać??

Gość ksaois
Chcialbym taka ktora jest we mnie totalnie zakochana Jesli panna byłaby ze mną tylko dla łózka to jestem na nie

ok,ale gdybyście nie byli z jedną a ni z drugą taka po prostu znajomość sympatyczna...

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 ok,ale gdybyście nie byli z jedną a ni z drugą taka po prostu znajomość sympatyczna... To skoro znajomość tylko dla seksu, to w czym ma mi przeszkadzać jej kapryśny charakter??

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 no bo moze jakos tam się trzeba było dogadać przed tym seksem czy coś... To jak tak to wybieram tą ładniejszą. A Ty jakbyś wybrała??- masz taki sam wybór jak ja tylko że wybierasz między dwoma facetami.

no to pewnie ten który by mnie bardziej kręcił to raz,a dwa ja lubie trudne znajomości gdzie czasem mozna się poklócić:P

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 A to jacy Cie kręcą?? I co się stało że zdjęcia nie ma już w twojej stopce, a przecież na początku tematu jeszcze jest.

Gość ciap3kk
i tak zapisane na dysku 🖐️

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 zdjęcie uciekło,a ten kto mnie kręci ,sam o tym wie najlepiej. Ale ja nie pytałem kto, tylko jacy Cie kręcą :P

Gość ale staje mu podczas tych
a wogole kogos kreci ten bazyl?

no to taki facet powinien być przystojny i z temperamentem przede wszystkim.

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Ninka131 A według Ciebie ktoś przystojny to jaki?? I co rozumiesz przez słowo temperament?? :P

temperament, to nie taki uległy kluch ,tylko facet który ma swoje zdanie,ma swoje humory,czasami musi zostać przy swoim zdaniu i umie mnie tak zbajerować że nie wiem jak mam na imię ;D

Gość marmoo2444
Ninka131 temperament, to nie taki uległy kluch ,tylko facet który ma swoje zdanie,ma swoje humory,czasami musi zostać przy swoim zdaniu i umie mnie tak zbajerować że nie wiem jak mam na imię ;D I oprócz ciebie bajeruje też przy okazji 3 inne laski, ale ty oczywiście tego nie dostrzegasz i gdy prawda wychodzi na jaw to zakładasz później durne tematy że faceci to świnie itd., ale takie laskie to mnie tylko bawią, same takich wybierają bo takich lubię hehe

Gość marmoo2444
Ninka131 "temperament, to nie taki uległy kluch ,tylko facet który ma swoje zdanie,ma swoje humory,czasami musi zostać przy swoim zdaniu i umie mnie tak zbajerować że nie wiem jak mam na imię" ;D Czyli to nie są twoje słowa skoro teraz piszesz że nie chodzi o ciebie? Temat jest o czym innym to wiem, ale odniosłem się do tego co napisałaś w jednym z postów, to tak ciężko zrozumieć?

no pewnie ze są moje, a jak ma bajerować już żeby mi się podobał to mnie a nie pół miasta.. chyba logiczne.