Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka131

Panowie,czy wolelibyście sypisć z

Polecane posty

Gość marmoo2444
Ninka131 no pewnie ze są moje, a jak ma bajerować już żeby mi się podobał to mnie a nie pół miasta.. chyba logiczne. Ale tacy bajeranci zazwyczaj lubią bajerować wiele kobiet, więc później nie bądź zazdrosna że lubi się po bzykać gdzieś na boku, ale ty przecież takich lubisz hehe

nie takich co się bzykają na boku nie lubię, niech im pałki uschną i odpadną.

Gość marmoo2444
Ninka131 nie takich co się bzykają na boku nie lubię, niech im pałki uschną i odpadną. No jak tak bzyka się po kątach to cham i prostak, tylko zrozum to że bajeranci lubią pobawić się z kilkoma dziewczynami, więc pisząc że lubisz takich co zbajerują ci, piszesz że lubisz takich co lubią bzykać coś na boku, ale to już twoje upodobania. Tylko może się zastanów nad tym skoro jednak zdrady nie tolerujesz.

Gość surowe jedzenie
tylko z żona

no tak zdrady nie toleruje. a dlaczego facet miałby np spać z kilkoma laskami naraz jeżeli jedna by mu odpowiadała seksualnie??

Gość ssdfsd
nieruchana locha z tepa geba marzy tu dobie w gadki swe Was wkreca , mitomanka

Gość marmoo2444
Ninka131 no tak zdrady nie toleruje. a dlaczego facet miałby np spać z kilkoma laskami naraz jeżeli jedna by mu odpowiadała seksualnie?? Bo mu się np. po 1 roku czasu bzykania się z tą jedną znudziła. Bo tamte inne przecież też są bardzo ładne itd. itd. Ale tak jak już pisałem to twój wybór, tylko jak coś to nie zakładaj tutaj tematów że faceci to świnie itp., tylko jak już to mój facet to....

nie,no jeżeli świnie to nie na tej podstawie:) ale po prostu byłam ciekawa zdania facetów na to pierwsze pytanie.

Gość marmoo2444
Ninka131 No ale my przecież nie piszemy o pierwszym pytaniu tylko o tym jak opisałaś faceta którego byś chciała :P

Gość marmoo2444
ale chyba szans na takiego wymarzonego nie masz

ale to nie jest mój wymarzony jakiś, taki by mnie kręcił a wymarzonego żadnego nie ma...

Gość marmoo2444
Ninka131 no tak,ponieważ nie dobra istoto poruszyłaś temat wyrwany z kontekstu. Bo i tak na zadany przez ciebie temat nikt nie pisał :P I to ty jesteś niedobra istota :P

no przecież mi powiedzieli że chcieli by tą pierwszą laskę która się dobrze puka...^^

Gość marmoo2444
a wogole ktos Cie bzyka? kiedy ostatnio mialas sex?

Gość marmoo2444
Ktoś się podszywa te z odpowiedzi z 21:58 i 21:51 to nie ja pisałem. Pisali, tylko coś niemrawo i temat już upadł, więc się ciesz że go podniosłem :P

Gość marmoo2444
Ninka131 Nie musisz dziękować :P

Gość ODP ABC
1.humor 2.dystans do siebie 3.pasje jakie ma 1 1.humor - no przeca smiejemy sie z Ciebie 2.dystans do siebie jak jestes przkurcz to miej ten swoj dystans do siebie - ja nie zamierzam go miec wiec nie wciagaj w ten swoj przykurcz innych zakomleksiony typku, poprostu nie pros 3.pasje jakie ma - pasja to nie zwracac uwage na ludzi Tobie podobnych ktorz patrza przez ramie ile masz w ucypusku Pozdrawiam wszystkie 38 kobiet ...ona wiedziala

Gość marmoo2444
Ninka, czy wspominałem Ci że mam dużego? Umówisz się ze mną teraz?

Gość ONA WIE
ONA WIE

Gość marmoo2444
Ninka131 Czyli jednak będziesz chamska i nie wychowana bo nawet nie podziękujesz :P No to ładnie z twojej strony.

no dobra już podziękuje żeby mnie nikt tu nie obrażał że chamsko się zachowałam

Gość marmoo2444
Tak to się nie liczy, podziękowanie musi być przede wszystkim szczere anie takie od niechcenia :P

ojej ... ale nie wiem czy mogę tak dziękować komuś kto powiedział że nie mogę wyskoczyć z tematem że faceci to świniaki

Gość marmoo2444
A to niby czemu nie możesz? Czyżbyś mnie też już miała za świnie, tylko dla tego ze jestem facetem.

Gość marmoo2444
Ja nie jestem każdy :P Ale skoro tak twierdzisz to rozumie że ty również miałaś swój wybryk i jesteś odpowiednikiem męskiej świni tylko że kobieta??