Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka131

Panowie,czy wolelibyście sypisć z

Polecane posty

Gość tererererggggggggggggggggggggg
silikonowe ramiączka to mega wiocha :classic_cool:

Gość marmoo2444
Ninka131 no możliwe,ze kiedyś tak. No to nie ładnie, czyli wynika z tego że byłaś maciorą bo to odpowiednik męskiej świni. A ja o sobie nie mogę powiedzieć że byłem świnią :P

Gość marmoo2444
Ja nie mam czegoś co by mogło spowodować że jakaś dziewczyna nazwałby mnie świnią, mówiłem już że ja nie jestem każdy :P

Gość marmoo2444
Miało być nie zrobiłem czegoś ;)

taki niby aniołek tak?? to hyba jesteś bardzo młody albo nigdy nie miałeś do czynienia z kobietą

Gość marmoo2444
Mój wiek masz w nicku, więc podejrzewam że jestem starszy od ciebie. I fajny masz tok myślenia hehe to że nie jestem chamem, prostakiem itd. oznacza że jestem prawiczkiem hehe

Gość marmoo2444
Ninka131 nie koniecznie o to o czym mówisz Że jak?

Ninka, nie chce mi się czytać tego wszystkiego. To pytanie dotyczyło ciebie? W sensie chciałabyś wiedzieć, jakie masz szanse u facetów?

niekoniecznie że jesteś prawiczkiem, może wolisz mężczyzn albo nie związałeś się z żadną albo coś takiego

Gość marmoo2444
Ninka131 niekoniecznie że jesteś prawiczkiem, może wolisz mężczyzn albo nie związałeś się z żadną albo coś takiego Ej no to jeszcze lepiej, zrobiłaś teraz ze mnie pedała hehe Nie ma co dalej kontynuować rozmowy, więc zachowam się bezczelnie i nie kulturalnie bo pójdę sobie bez pożegnania!!

End Game chodzi mi o to czy faceci wolą babki dobre w łóżku,atrakcyjne ale z charakterkiem, czy mniej atrakcyjne,gorsze w łóżku i mniej konfliktowe?

Gość marmoo2444
Ninka131 marmoo2444 haha,no to po raz pierwszy zachowasz się jak prosiak To załóż teraz temat że faceci to świnie :P A ja założę że kobiety to maciory :P

Gość marmoo2444
Chamska autorka to ?? :P

Ninka131 ok,ale gdybyście nie byli z jedną a ni z drugą taka po prostu znajomość sympatyczna... - na powyższe pytanie odpowiedź jest oczywista.

End game,to już nie mnie oceniać do której mogłabym zaliczyć siebie,ale na pewno nie mam prostego charakteru.Ale ciekawi mnie to czy jeśli seks jest dobry a dziewczyna ładna to facet znosi jej marudzenie itp