Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .jewg

niewinne dzieci ciezko choruja,cierpia a skurwield zyja w zadowoleniu,zdrowiu-cz

Polecane posty

Gość .jewg

Wciaz to mnie zastanawia

Gość .jewg
Czemu tak jest

Gość W ZDROWIU
Drogi założycielu tematu: - Wiesz jak to jest, to tak jak z wygraną w totolotka, nie można komuś zabronić wygrywać, ba nie można nawet zazdrościć cudzego szczęścia, jedni się rodzą po to aby zazdrościć inni robią swoje i nie patrzą sie na boki, nie patrzą sie na bok, na boki to odrużnia mężczyzn od chłopulków - przykro mi że reagujesz na każde nasze pierdnięcie zaciekawieniem i już szum we wsi... wszyscy tutaj się z tego śmieją. Żegnaj Esmeraldo...kiedyś może los się i do Ciebie uśmiechnie. A.N.

Gość Sanders29
Brak powodzenia u kobiet to też poważna choroba .. która może skończyć się gwałtem i mordem

Gość nie pucuj się i nie bełgocz
Drogi założycielu tematu: - Wiesz jak to jest, to tak jak z wygraną w totolotka, nie można komuś zabronić wygrywać, ba nie można nawet zazdrościć cudzego szczęścia, jedni się rodzą po to aby zazdrościć inni robią swoje i nie patrzą sie na boki, nie patrzą sie na bok, na boki to odrużnia mężczyzn od chłopulków - przykro mi, że reagujesz na każde nasze pierdnięcie zaciekawieniem i już szum we wsi... wszyscy tutaj się z tego śmieją. Żegnaj Esmeraldo...kiedyś może los się i do Ciebie uśmiechnie. A.N. tak mówi tylko przegrany nie pucuj się i nie bełgocz

Gość nie pucuj się
nie pucuj się i nie bełgocz Drogi założycielu tematu: - Wiesz jak to jest, to tak jak z wygraną w totolotka, nie można komuś zabronić wygrywać, ba nie można nawet zazdrościć cudzego szczęścia, jedni się rodzą po to aby zazdrościć inni robią swoje i nie patrzną sie na boki, nie patrzą sie na bok, na boki to odrużnia mężczyzn od chłopulków - przykro mi, że reagujesz na każde nasze pierdnięcie zaciekawieniem i już szum we wsi... wszyscy tutaj się z tego śmieją. Żegnaj Esmeraldo...kiedyś może los się i do Ciebie uśmiechnie. A.N. tak mówi tylko przegrany nie pucuj się i nie bełgocz * a jak jeszcze jesteś świadomy, tego że w gre wchodzą kobiety, to niech będzie - przyklejam Ci na czoło banknot 100 $ i chcę zobaczyć Twoją minę

Gość nie pucuj się
nie pucuj się i nie bełgocz Drogi założycielu tematu: - Wiesz jak to jest, to tak jak z wygraną w totolotka, nie można komuś zabronić wygrywać, ba nie można nawet zazdrościć cudzego szczęścia, jedni się rodzą po to aby zazdrościć inni robią swoje i nie patrzną sie na boki, nie patrzą sie na bok, na boki to odrużnia mężczyzn od chłopulków - przykro mi, że reagujesz na każde nasze pierdnięcie zaciekawieniem i już szum we wsi... wszyscy tutaj się z tego śmieją. Żegnaj Esmeraldo...kiedyś może los się i do Ciebie uśmiechnie. A.N. tak mówi tylko przegrany nie pucuj się i nie bełgocz * a jak jeszcze jesteś świadomy, tego że w gre wchodzą kobiety, to niech będzie - przyklejam Ci na czoło banknot 100 $ i chcę zobaczyć Twoją minę