Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca na zmywaku

Czy tutaj w polsce istnieje cos takiego jak praca na zmywaku?

Polecane posty

Gość praca na zmywaku

Jak myslicie? istnieje jeszcze cos takiego jak w restauracjach maja zmywarki?

Gość Wanderlicher
Nie ma, ale za to jest praca obsługiwaczki pałek

Gość praca na zmywaku
jakich pałek?

Gość a to powiem Ci kochana
nie wiem ale tam gdzie ja pracuje nie ma

Gość jasne ze jest
we wszystkich knajpach,restauracjach itp. Czasem jest to oddzielna funkcja i przyjmują na zmywak czasem kucharz/kelner/kelnerka to robi zalezy ilu klientów jest w lokalu na codzień :P Zazwyczaj jednak biorą osobno na zmywak.Dodam że pzreważnie nie masz zadnej umowy i dają od imprezy na której zapiepzrxasz jak dziki osioł! Pamiętam była to moja pierwsza praca jakies 10 lat temu i 60 zł za jeden wieczór wydawało się kuszące...hm..zaczeło się od 14 pomoc w przygotowaniu posiłków-krojenie podawanie układanie etc. Gdy impreza się zaczeła zaczął się koszmar-na to co się działo potrzeba było co najmniej trzech osób-odbieranie sterty naczyń z okienka i resztkowanie do smietnika w miedzyczasie miałaś otwierać i wkładac przepłukane naczynia do zmywarki wracając do okienka juz naczyn było tak wiele że prawie spadały do środka :) więc szybko je ściągasz na podłoge a tu własnie pasuje wyjąć ze zmywarki i włożyc nowe opłukane(kiedy?) naczynia a stare poukładać w szafie wiec lecisz jak wariat wyciągasz układasz mało sie nie zabijając w cieniutkim korytarzyku wracasz a tu sterta naczyń prawie spadająca do środka i ....tak do 8!! rano Ale powodzenia