Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

boje sie kobiet

Polecane posty

Gość niemeski chlopak
mi tez to sie wydaje dziwne dlatego nie wiem skad tyle par ktore sie poznalo przez internrt

Gość Urughaijka
Przejmuje się, że bedzie nam się rozmowa źle kleić, albo że potem nie bezie chciał się odeczepić.. juz z jednym takim podjęłam rozmowę bo był obcokrajowcem i chciałam być miła dla niego, żeby nie myślał sobie że Polacy są nieuprzejmi albo coś, a to był Murzyn i potem się nie chciał odczepić przez kilka miesięcy ;/

Gość Urughaijka
Nio sa takie pary bo tam się spotykają ludzie sobie podobni, którym widocznie takie portale odpowiadają... Ale ogólnie uważam, że przez internet można kogoś poznać, dużo fajnych ludzi siedzi na internecie, właśnie na forach, albo na fejsbooku. Moja przyjaciólka właśnie poznała chłopaka na fejsbooku :]

Gość niemeski chlopak
to bardzo nieprzyjemne uczucie jak sie rozmowa nie klei probujesz cos wymyslic i sie nie udaje a najgorsze jak widziś ze druga osoba tez sie meczy tylko glupio przerwac rozmowe albo nie ma jak i tak stoje milczac z kims lub obok kogos nienawidze tego

Gość Urughaijka
To chyba oznacza, że nie pasuje się do tej osoby :P Z niektórymi osobami się czuje swobodnie, nawet milcząc :]

Gość niemeski chlopak
to możesz nie pisz "przez takich jak ty nie mam faceta" skoro sama nie chcesz żeby cię ktoś zaczepiał może jestes taka zajebista dupa i czekasz na ksiecia

Gość Urughaijka
To chyba oznacza, że nie pasuje się do tej osoby :P Z niektórymi osobami się czuje swobodnie, nawet milcząc :)

Gość niemeski chlopak
nie wiem ja tak mam z większością osób i to chyba siedzi gdzieś w podświadomości że nie umiem rozmawiać z ludźmi choćbym nie wiem jak się starał bo rozmowa i tak bedzie sztuczna

Gość Urughaijka
Nie jestem zajebistą dupą i nie czekam na księcia,chociaż nie ukrywam, że już patrzę na chłopaków pod tym kątem, że chciałabym chłopaka na stałe... No a ja tak napisalam, bo ogólnie to chciałabym żeby chlopacy do mnie zagadywali, ale tacy co ich już trochę znam choćby z widzenia na uczelni :P

Gość niemeski chlopak
Jak im sie nie podobasz to nie beda zagadywac. Kazda dziewczyna chce tego co ty.

Gość Urughaijka
To jak to wiesz, to po prostu nie mów nic na siłę.. mnie to wlasnie odpycha jak chłopak mówi coś na siłę, byleby mówić.. skoro nie masz z kimś tematu do rozmowy to nie jest Twój problem przecież :)

Gość Urughaijka
No własnie ;/ ja się nikomu nie podobam :/

Gość niemeski chlopak
To jest zajebisty problrm jak nie masz z kim gadac i zalozmy jest przerwa miedzy wykladami i stoisz sam z boku a reszta ze soba gada. Czujesz sie jak jakis odpad i nie wiesz co sie dzieje w grupie i na kierunku.

Gość Urughaijka
Jeden chlopak mi się spodobał na uczelni, a potem mi wyznał, że ja też mu sie podobałam, ja powiedziałam, że nie zauwżyłam tego a on: "A co, miałem za tobą latać?" :/

Gość LordżiniaKoks
Ble Ble zwariował od kafe, jeszcze pół roku i zacznie pisać topiki: kobiety to k...wy a stopke wywali w pierniki i przekopiuje nową od Loooo-sera

Gość niemeski chlopak
pewnie myslal ze nie ma u ciebie szans

Gość Urughaijka
niemeski chlopak - to wtedy stajesz po prostu obok tych osob albo siadasz, przecież nikt Cię nie będzie prosił :P A ten chłopak to powiedział, że się dowiedział, że wtedy miałam chłopaka. Faktycznie wtedy miałam chłopaka. Ale on miał też dziewczynę, którą zdradzał.. A ja potem juz nie miałam chłopaka i wyznałam tamtemu moją miłość (oczywiście w stanie upojenia) ale on nie był mną zainatersowany, tylko udawał, bo chciał sexu, na szczęscie szybko sie zorientowałam :/ to tak odbiegając od tematu :P

Gość niemeski chlopak
nie wlazi sie tam gdzie cie niechca tak tylko wzbudzisz niechec do siebie

Gość Urughaijka
No ale przez niego to już właśnie studia mi obrzydły i też najchętnie bym je rzuciła ;/ Do tego ta jego dziewczyna jest taka ładna, a on ją zdradzał ;/

Gość niemeski chlopak
bo kobiety wlasnie do takich facetow ciagnie kochasz go?

Gość Urughaijka
Już to wiem :P Od razu jak się dowiedziałam, że mu chodzi o coś innego to go olałam, niestety muszę się widywać z nim na wykładach i on zwykle siada koło mnie;/ na szczęście rzadko przyłazi.

Gość Urughaijka
Haha no ja tak mam trochę, że mnie ciągnie do takich chamów :P ale nie pod wzgledem niewierności.. to dla mnnie w ogole odpada. Jak chłopak ma dziewczynę to mnie kompletnie odstręcza, ale wtedy nie wiedziałam że on ma dziewczynę, on mnie okłamał :] Dopiero się później dowiedziałam :] A nie kocham go, bez przesady :/ kiedyś mi sie podobał, ale raczej fizycznie, pokrewieństwa dusz między nami nie było :/ źle się czułam w jego towarzystwie... A teraz to już się dobrze czuję, bo już mi przeszło.

Gość Urughaijka
A on mi sie spodobał bo właśnie był taki pewny siebie i w sumie to mało osob go lubi, a on ma to gdzieś i imponowało mi to, ze się nie przejmuje opinią innych i w ogóle :P

Gość niemeski chlopak
To dokladnie taki typ na jakiego leca kobiety dran ale przystojny pewny siebie czyli meski odwrotnosc mnie dlatego nawet jak kiedys bede mial kobiete ta bedzie mnie zdradzac z takim albo bedzie chociaz za takim wzdychac z mojego punktu widzenia zycie jest do dupy dlatego tylu mezczyzn wychowuje nbie swoje dzieci wszystko jest proste na zasadach rzadzacych natura szkoda twojego zycia na gadanie ze mna ide spac/

Gość hłe hłe jłee
laska nie ma szans przez prawiczków z kafe? :D Ale komedia :D Która by takich chciała? Nie znam takiej 🖐️

Gość Urughaijka
Ej przesań tak gadać ;/ Poszłam sobie wczoraj jakby co bo mi na noc czasami router wyłaczają, bo niby im promieniuje :] Ja się zgadzam z Tobą, że istenieje takie zjawisko, ale spora część normalnych dziewczyn lubi zwykłych nierzucających się w oczy chłopaków, i to naprawdę spora częśc, bo jak mówiłam jakiejś, że on mi się podobał, to mówiły, że to debil, albo cham, prostak, cwaniak i że go nie lubią albo że maja inny gust i się dziwiły. Ja też zaczęłam zwracać uwagę na chłopaków, którzy są spokojni i się nie rzucają w oczy, bo tacy często są bardziej fajni i normalni i dowartościowani, i nie muszą tego udowadniać wszem i wobec.

Gość spokojny a prawiczek z kafe
to duża różnica :classic_cool:

Gość Urughaijka
Prawiczki z cafe się rzucają :P nie są spokojni :P

Gość iprawiczki z kafe
sa - brzydcy - niscy - głupi - bezrobotni - nieśmiali - nie wychodza z domu - mają krzywe ryje - nie mają przednich zębów nawet ty nie chcesz takich :classic_cool: