Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania0009109

Dopiero w wieku 20 lat przekonałam się jak obłudni potrafią być ludzie

Polecane posty

Gość ania0009109

nie sądziłam ze można az do tego stopnia byc dwulicowym i zakłamanym, miłym i sympatycznym, nawet cieplym w blizszym kontakcie, a za plecamii... placze, bo nic nikomu nie zrobiłąm, a ktos wstretnie mnie potraktował, rodzina bardzo daleko, jestem całkiem sama. Dlaczego ludzie potrafią być tak okrutni, nie rozumiem tego

Gość srfhjkguy765t4es
o co chodzi?!!

Gość ania0009109
dokładnie o to co napisalam jest sobie osoba z którą mieszkam, nie wchodzimy sobie w droge każdy ma swoje życie, czasem sie pogada o dupie maryni i wydaje Ci się, że jest wszystko ok. I ja sama na tę osobę do wczoraj nie powiedziałabym złego słowa, aż tu nagle przypadkiem dowiaduję się, w jaki sposób mowi sie o mnie za moimi plecami, same kłastwa i jeszcze powiedziane w ohydny wulgarny sposob, a nic nikomu nie zrobiłam, starałam się być miła i dobra, nigdy nie przypuszczałabym, że człowiek może tak potraktować drugiego człowieka, bez konkretnego powodu

Gość ania0009109
przepraszam za skladnie i pomieszanie z poplataniem, ale wszystkiego mi sie odechciewa, jutro mam kolokwium i przez wyzej opisanego palanta, nie zzrobilam nic bo nie bylam w stanie, caly dzien przeplakalam...

Gość ania0009109
facet :( ale zeby az tak, nie wiedzialam, ze mozna kogos do tego stopnia ponizyc zdeptac z ziemia, jaki tego cel? gdybym miała cos na swoim sumieniu...ale tu nic nie mam sobie nic do zarzucenia, to jest okropne uczucie, kiedy ty podchodzisz do kogos z przyjaznią a on wboja ci noz w plecy i nie chodzi mi tu o żadne zakochanie, tylko zwykłe relacje kolezenskie, a z

Aniu, czy odrzuciłaś jego "zaloty"? Niektórzy mężczyznopodobni osobnicy tak reagują na odrzucenie.

Gość ania0009109
tzn byl moment kiedy swoja dziewczyne przedstawil mi jako "kolezanke', ale ja nawet w zyciu nie pomyslalabym o nim w ten sposob, bo dla mnie to tylko kumpel i do tego zajety